reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
BRUNCIOWI - DUZO ZDROWKA, CUDNYCH DZIONKOW, FANTASTYCZNYCH PRZYGOD! NIECH ROSNIE NASZ SLICZNY BĄBELEK!!!

a lucky oslepla, tyle moge powiedziec :rofl2:
i oczywiscie trelemorele, trza sie odwdzieczyc ;-) wiec:
lucky ma sliczna fryzurke (gdzie sie pacykujesz?), fajowy plaszczyk i jest BARDZO mila, wesola i otwarta kobitka! :-)
sama nie wiem, czego sie spodziewalam, ale bylam jakos mocno zaskoczona :-D

u nas jeszcze sajgon :nerd: nie wiem, jak sie wyrobimy.

Maksiowy zabieg mnie przeraza i poki co go chyba odwleke. moze jak odstawie go od cycka..?

ide sie ogarniac powoli.. tyle mam do zrobienia, a checi zero. :-p

Aenye:-p:-D:-D:-D:-D:-D Pamietaj ze wnioski nie z byle palca wyssane, bo ostatni raz jak Ciebie widzialam bylas z 5 godzin po porodzie, cala obolała i w koszuli nocnej:rofl2::-D:-D:-D, z resztą wszystkie trzy wyglądałyśmy rewelacyjnie:baffled::-D
I jeszcze ta chudota Twoja:szok:

Witam kobitki w nuuuuuuuudną sobotę.

dzisij moje mlodsze dziecko pobilo rekord rekordow!
wstala o 6 rano!!!!!!
tata zabral ja do pokoju, zrzucil zabawatornie i zalegl na kanapie
ja wstalam z ignacym o 10 :-p

my dzisiaj kinderbal :-)
musze zebrac zwloka i zrobic salatke

ogladalam wlasnie film z lata jak bylismy w zoo, bsz ja chce juz cieplo!!!!!!
chcemy w lutym, marcu ruszyc w jakies egzotyczne klimaty ale jeszcze sie zobaczy :tak:

wczoraj kupilam w HM super body i getry z 100% welny, cieniutkie ale idealne na zimne dni
na dziale dla niemowlakow

reklama
Sie witam

Lucky dla nas nie taka nudna. Masa sprzatania u nas, ja chce dzis skonczyc malowac lazienke i skrzyne na zabawki Manki. Najlepsze,ze to jeszcze z mojego dziecinstwa jest. Ale zaraz zrobie jakies ozdobne decupage, odmaluje, odswieze i bedzie prawie jak nowa. Mam nadzieje ;-). Przynajmniej zaoszczedze na kupnie nowego mebla.

Ech, jak ja juz bym chciala sie wprowadzac. Nawet sobie nie wyobrazacie.

Manka w nocy zaczela strasznie kaszlec. Tylko powiedzcie skad? Siedzi ze mna w domu caly czas. I to nie taki mokry kaszel jak miala ostatnio, tylko taki suchy, meczacy.
W ogole jej sie popierniczylo w glowce ostatnio. Nie chce mnie puscic na sekunde, ciagle ze mna. Do zlobka tez nie chce isc. Chyba doszla do etapu mama wiecznie przy mnie.

Aenye kurcze, szczerze wspolczuje przyszlego zabiegu. Ale mam nadzieje, ze wsio przejdzie bezbolesnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry