reklama

mamusie grudniowe:)

moje slodycze od swieta
suszone owoce, swieze owoce,orzeszki, chrupki
czekolada gorzka i to raz na jakis czas
lepiej dbac o zeby od najmlodszych lat

dla mnie 7 to srodek nocy, nie wiem jak sie nazywam
jak jakis demon ( patrz elka) postanowi wstac wczesnie to i tak ogarnia je szymon
ja spie

reklama
ku.rwa, wcielo mi calego posta

niewazne, nie mam juz jak pisac, to krotko - jutro impreza, a ja calkiem w proszku, w mieszkaniu syf, a ja ledwo zrobilam zakupy, nie wiem, kto wszystko przygotuje, bo ja padam na cycki, bo ostatnio wstaje z dziecmi, uzeram sie z trojka cale dnie, a potem do 3 siedze i wpisuje rozne pierdy w neta (alegro, maile, kwitki, kuriery itp). dupa.
Maks od okulisty dostal skeirowanie na ten zabieg W NARKOZIE, ma nie jesc i nie pic 24h przed, jakis horror chyba!! ale ponoc nie ma innej opcji???

no i wynajelismy kawalerke, ciekawe, co bedzie

roni, dobrze, ze zyjesz ;-)

a i lucky na zakupach spotkalam :rofl2:

u nas Filip słodycze jada tylko w wekendy i w malych ilosciach. A po jedzieniu zawsze myję mu zęby bo sama sobie myje po jedzeniu (takie skrzywienie juz mam) hehe. Tak wiec dbam o zeby syna. :)

Aenye wy komuś wynajeliscie czy sobie?
Mile spotkanie, szkoda ze ja nie moge nikogo z was spotkac na zakupach
bardzo wspolczuje zabiegu, mam nadzieje ze bedzie ok, szkoda ze nie naprawiło sie samo i zabieg w ogole jest potrzebny

Jezuuuuuuuuuuuuu jaka Aenye jest śliczna!!!!!!!!!!!!!:rofl2:
Maks too juz wogole Wam nie powiem, ale ten chłopczyk z pieknych zdjec to on!!! I oczka ma przecudne i buziunia!!!
Cuda dwa!:happy::happy::happy:
Aenye no powodzenie i serio zrób buły nawet dzis, a jutro je pokroj i bedziesz miec super tartinki;-) takie tyci tyci:-)

No dzien dobry.
Do mnie dzis na "imieniny" tesciowie zawitali, najpierw mama cobym sobie wyskoczzyła na zakupy, a jak wrociłam to tesc z gorącym obiadem dla nas podjechał. Czad:happy: Juz nie pamietam kiedy oststnio obiad jadłam jakikolwiek, no a tu dzis O:-D
Było miluchno.
Dzieci nabulizowane spią, a ja zazeram sie mandarynami:-)

lucky no to wszystkiego najlepszego kochana!:-) fajnie że miło spedziliscie popołudnie. Dzieci spia wiec masz spokoj ;-):tak:
Mój Filip też już śpi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry