reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hanka jeszcze nie spi:dry:

znow obie zaglutowane:dry:

bylam dzis z u Hanki w przedszkolu na wigilii, wreszcie poznalam Tymka, co to hania wiecznie o nim opowiada:rofl2:

Helenie sie bardzo podobalo, ciekawa jestem co by bylo jakbym ja tam zostawila, tzn po jakim czasie by sie zorientowala ze mnie nie ma:-p

kasia niezle Macka upaslas:-D

imprezke urodzinowa Heleny robimy w niedziele, tort juz zamowiony, bedzie w ksztalcie scooby doo, obie maja teraz faze na niego:happy:

aaa i zapomnialabym aenye chyle czola, normalnie matka polka:-D

ide spac, badzcie grzeczne:rofl2:

Atol i jak Tymek? Nadaje się jako kandydat na kandydata? ;-)
Mój Pepe ma fana w żłobku. Kolega Miki na jego widok skacze pod sufit. Podobno widok niesamowity :-D

Lucky, wow, twój Lucek pobił Kingowego Filipa :szok::-D

doczytałam i sie pojszczałam Roni :-D

a tak w ogóle to gdzie się chcesz spotkac? Przyjedziesz do mnie (ZAPRASZAM) czy wolisz gdzie indziej?
Roni podobnie wygladaja takie babki "z proszku", i naprawde sa dobre i zawsze sie udaja.
A Ty co, zachcianki masz;-)?
nonek to byś się pomyliła :zawstydzona/y:

Kurde miałam robic impreze urodzinową w sonote a mama sie dzisiaj dowiedziała, ze do pracy idzie, chyba przesune na niedzielę :zawstydzona/y:

Byłam dziś z młodą na bilansie i warzy 11kg wow przez rok kilogram przytyła no a mierz sobie 88cm

reklama
Maja przeciez Pyza gruba nie jest więc nie masz sie czym martwić. Ja bym wolała, zeby moja Majka była taka własnie jak twoja. Kupiłam jej dzis troszkę ciuchów z cherokee i wszytskie spadają, musze przeszywać. Chociaz ostatnio ładniej je więc może troszkę przytyje. Jesli o figóre chodzi to fajnie by bylo jakby miała ją po tatusiu ale w przyszłości bo on jest chudy i wysoki a ja do malutkich należę bo tylko 160cm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry