reklama

mamusie grudniowe:)

Laski mam pytanie do tych ktore bywaja w centrach handlowych bo ja nie mam zadnego pod nosem, kiedy sie zaczynaja wprzedaze, bo znajomy mowi ze juz sa a czekam na nie, mi wydawalo sie ze dopiero w styczniu

reklama
Manka wazy gdzies 13 kg, tak bylo jak ja ostatnio wazylam.

Nieistotna, ja nie latam po centrach niestety. Nie przydam sie:baffled:.

Ja znow wpadlam w szal decu. Odkrylam na strychu stare szpargaly od tego i sie bawie. Przerobilam wlasnie komode-skrzynie dla Manki z mojego dziecinstwa.

A w ogole mam zgage, nie wiem po czym zupelnie. W zyciu nie mialam zgagi, poza ciazami, ale to sie nie liczy.

NIe nie Marika gruba nie jest...ale grubej kosci po tatusiu i wysoka.

Nona fajne takie odsiwezane rzeczy...wrzuc fote wypocin chenie zobacze.
Tez nie mialam zgagi poza koncem ciazy.

a ja doczytalam sobie w necie i wedzidelka sa w roznych miejscach ciala :-D i na fiutku, i przy wargach :-D
cale zycie sie czlowiek ucy :rofl2:

kinga, jestes rozbrajajaca ;-)

maja, fajnie tyle wazyc ;-)

moi obaj poki co w tate sie wrodzili, szczegolnie Maks wielkolud.

od 6 robie zamowienia na kuriera i mam raptem 1/3 :nerd: pier.dolne tym kompem niedlugo, u'll see.
ale was nie wyrzuce, rozsmiechoty wy moje :-D

ps przynioslam z garazu chodzik dla Masiowego, bo przeca mi popie.rdala po chacie jak stary. nie mam jak go pilnowac poki co, a po akcji wczoraj wole mu wykrzywic giry, niz zbierac szczatki po rozbitym lebku. ergh

a tak w ogole to hew a najs dej end sex :-p

Atol i jak Tymek? Nadaje się jako kandydat na kandydata? ;-)
he he ladny chlopak, ale maminsynek, ale coz wymagac od 3 latka:-p, najsmieszniej bylo jak Tymek podlecial do swojej mamy i zlapal ja za noge, a zaraz za nim Hanka podleciala do niego i zlapala jego za noge, normalnie milosc:rofl2:

A w ogole mam zgage, nie wiem po czym zupelnie. W zyciu nie mialam zgagi, poza ciazami, ale to sie nie liczy.

nonek chcesz nam cos powiedziec:ninja2:

ja czekam na moja paczke z amazon.com, wariatka zamowilam ksiazke jedna i plyte, a przesylke wzielam kurierska ekspresowa coby przed siwtami zdazyc i wiecej za przesylke zabulilam niz za te rzeczy:baffled:

najwazniejsze zebym jak najszybciej to miala

aaa nie chwalilam sie ze Hania dostala nagrode w konkursie mini mini adibu, niestety nie pierwsze miejsce, ale nagroda pocieszenia : gry adibu (cokolwiek to jest) plus myszka do komputera (he he a komputera jeszcze nie ma), jade na poczte dzis odebrac

milego dnia zycze:-D

hej laski
no ja nie mialam wczoraj sexu
z reszta nic dziwnego
marek w Wawiee
moze jutro bede miala ten sex:confused:
za to przyszla sasiadka i obalilysmy drynka

kinga, musze Cie zmartwic, "zawody na najgrubszego" dzieciaka grudnia wygrywa w takim razie niestety moj Jach
wazy 17 kg i wiecej mierzy niz Twoj wysoki Filipek

Tymek z Hania powalili mnie na lopaty :-D ale dzieic maja pomysly huehue

cosmo, a dala bys rade podjechac do zawiercia? bo moja szanowna tesciowa raczej dalej nie wypusci mnie ze swoich macek jak do "rynku"

i prosze juz na mnie sikac:blink:

elou
wy tu gadu gadu a ja wczoraj po pracy sprzatanko, 2 pierniki upieklam i prezentow czesc popakowalam i ulozylam pod choinka:happy:

sexu nie bylo

za to moj maz obiecal ze bedziemy razem pierogi swiateczne lepic:-p

Atol wow gratulacje dla Hani:tak: amazon jest super, na te swieta i dla Daniela dla mojej siory z mezem prezenty kupilam:tak:
Aenye pracusiu ty:blink:
Maja wow, chcialabym 50 kg:zawstydzona/y:
Cosmo jej to chudzinka, moj Brunio wazy 12:happy2:
Sara moj dom wyglada jak chatka sw Mikolaja, ciesze sie na swieta jak male dziecko ;)

pozdrawiam, ide do pracy
a tak wogole to mam juz prawie cala prawa reke zrobiona, jak bede miala fotki to pokaze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najlepszego dla PYZACZKA Z okazji 2 Urodzin!!!

Iza i Nanya jeśli to czytacie to składam równiez najserdeczniejsze życzenia dla Waszych pociech Madzi i Mikołaja :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry