reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
matko matko matko :-D :-D :-D :-D

az Masiek na ratunek przylecial, panika w oczach, matka piszczy i pluje serkiem w monitor :-D :-D :-D :-D

Dita, a mowilas menowi, ze za te kilka dych zaoszczedzonych stykloby ci na kosmetyczke? :-D :-D
swoja droga naprawde swintuch.

no nie moge, jeszcze wyje ze smiechu :-D

kocham was, laski!!!

kasu
, chce zobaczyc mikolajowa chatke!! ja jutro choine wstawiam :-D zywa! a co :-D

Roni
, tez moge sie wymienic :-D to dajesz na licytacje chyba ;-)

Nonek będziemy u was po południu, bo ta pipa* Asia nie wzięła klucza od domu:baffled:
kończy o 12:30... czekamy

Kasiu ten sernik to taki gratis, hehe /pacjentka po udarze została teraputycznie zmuszona do pracy/
ale może być i pół świniaka:-D co ja bym z tym zrobiła:baffled:

*pipa - słowo użyte do określenia stanu umysłu mojej 45 kg córki, mierzącej 158 cm - nikt jej nie przebije, heheh:-p

jak dla mnie piękna pogoda w zime to jak śnieg pada i jest zimno....;-)
Ale to tylko ja i moje zboczenie zimowe - czekam na śnieg jak niektórzy na @ a niektórzy na ll ;-)

oki
omawiany przedmiot licytacji
2zox9bn.jpg

co by nie bylo ze kot w worku

reklama
Roni, serioza!? wpadniesz pogadac? straszecznie sie ciesze, bo juzem pewna byla, ze chcesz zabrac co twoje i moje i spadac :-D
a o ktorej tak pi razy drzwi?

kasia
, ja BARDZO chetnie! juz ci pisalam niedawno nawet, ze musze koniecznie osobiscie posluchac pepka (swoja droga, moj mistrz i nie o kufa mi chodzi! ale o 'slaaaaaabo' ;-) :-D umarlabym ze smiechu z takim dzieckiem :-D ), Maciuska wielkoludka tez jestem bardzo ciekawa, wiec koniecznie sie ustawmy!!!

ale po swietach jakos, nie? czy po nowym roku?

ja to gadula na maksa jestem, zawsze mi malo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry