reklama

mamusie grudniowe:)

Roni gadula gadule zawsze wyweszy;-)

Ja jutro znow na interview lece. Kuzwa oby tylko moje zycie nie polegalo na lataniu na rozmowy...moze wreszcie cos konkretnego znajde.

Moj M po wczorajszych langoszach cztery razy w nocy zaliczyl ubikacje hehe.A mowilam zeby tylko jednego zjadl...:-D

reklama
Roni?

Dita wspolczuje.

Moj monsz wrocil z pracy chory, spi od dwoch godzin, mnie boli gardlo znow.....i glowa. Az mi glupio, bo wyglada jakbym chorobe odgalpila od starego.

U nas zapisy do przedszkola pod koniec lutego, az sie boje czy sie Manka dostanie tam gdzie chce.

Maja no tak langosze...co za duzo to nie zdrowo.

Ja wlasnie pieke na kolacje babeczki dla dziewczyn.

A Nieistotna podrzuc zdjecie maszyny do chleba plis!

Ja to gadam ...do dzieciakow tez. MOze Pyza po czesci dlatego taka gadula.
Dokladni...lakomstwo niepoplaca a nawet grozi kupa hehe

Anita mam nadzieje ze wsio ok bedzie...stresy stresy i takie tego skutki. Dbaj o siebie slicznoto.

Nona moze razem sie w lozku wygrzejecie, wypocicie? I napewno chorobsko minie.

roni - no z czekoladą to się nie wyrywaj, jedno dziecko to tu pół roku miało jak zasuwało z poprawną wymową :cool2:

kasia - dobrze gadaja baby, super wyglądasz, a sińce bedą się zmniejszać wprost proporcjonalnie do wieku i odwronie proporcjonalnie to lunatykowania glonów;-):-D
anita - rzuć palenie po pierwsze:dry:A po drugie będzie ok:tak:
nona - rzuć babeczkę!!!! z czym?

jesuuuu, czuję się jakby mnie ktoś zmielił, głosu nie mam ale huk w głowie owszem:confused2:

Z platkami czekolady.

Ja sobie rano walilam kwasik na ryj i nie wiem czemu wyjatkowo mam gebe jak moja kanapa. Dwa dni z domu nie bede wychodzic chyba zanim sie uspokoi.

ja jak bede miala zastrzyk gotowki to sobie chce strzelic jakis maszyn do chleba.

Roni wiem o czym mowisz, czasem czuje podobnie ale szybko mi przechodzi na szczecie

Dita i Anita wspolczuje akcji sercowych
u mnie kiedys takowe byly ale teraz stresy poszly mi w zoladek
zdrowia zycze
Anita ogranicz przynajmniej fajki, pamietaj ze szkodzi na puder heheh

Kasia wedle mnie wygladasz rewelacyjnie, nie chcialabys zobaczyc mnie
z racji filtrowania sie jestem blada jak sciana i sincie pod oczami swieca na kilometr, a grzywka tez mi sie nie ukladala wiec poprostu zapuscilam ja hehe

Nona jaki masz kwasik?
ja sie pykam delikatnym azelainowym

automat goraco polecam tylko ze chleb wychodzi troche drozej niz ze sklepu, ale smak miammm tylko musi sie chciec ciapac z tym
ja piekie co drugi wieczor

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry