• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

Pati gratulacje dla Mirel i dla nienazwanej jeszcze dzidzi i dla Ciebie Ciociu :tak::happy:

Agutka dostałam na razie normoditrine ( czy jak tam to się pisze ) na obniżenie ciśnienia .
A i bez przesady z tym patyczkiem ;-) ale miło coś takiego usłyszeć :happy:

Dita , a Ty babo pracujesz ?? Przecież choraś !!

Maja gratulacje ! Cieszę się razem z Tobą :tak:

reklama
pracuję bo jestem sama, szef wczoraj na targach w Wawie, dziś gdzieś na Zamośc ruszył...
Ale bardzo dobrze się już czuję, ten antybiotyk mommentalnie postawił mnie na nogi.

Agutka - jeszcze nie mam wyniku.
A co do Anitki to się zgadzam, ja teżjak ze swoim serduchem poszłam, to pierwsze pytania od lekarza były na temat odchudzania, czy nie zbyt intensywnie itp.

Dzis kawusia z bb:-D

Piekne sloneczko swieci...a ja musze jechac skombinowac jakies kartony na przeprowadzke bo nasze zapasy sie skonczyly tudziez zamokly.

Wczoraj mily dzionek z Mariki chrzestna spedzilysmy. Pychotka jedzonko zrobilysmy, drinola wypilysmy plus pacerek z naszymi maluchami.

Agutka u nas engystol dziala daje tylko jak zakatarzona ale naprawde pomaga.Zdrowka zycze.

A co Luckymama??

Atol, no mi właśnie kazał przyjść z nawet nie do końca zębnym dzieckiem - z tym że ja do końca nie wiem ile Pep ma zębów, wydaje mi się że wszystkie, bo on mówił że czwórki na końcu niby wychodzą górne, a luk to mój Pepe nie posiada... no ale whatever. W każdym razie to bardziej żeby zobaczył co tam jest i kto to dentysta. Nie wiem czy da sobie nawet zajrzeć w te zęby, ale dentysta uważa że spoko nie szkodzi że nie da.

Mam dziś dwójkę w domu, bo Pepe w nocy jakąś masakrę odwalił. Charczał, miał jakieś odruchy wymiotne, pluł jakimiś glutami, a zero gorączki, kataru, kaszlu, nic. I dziś oczywiście mega zdrowy. W nocy w końcu daliśmy mu diphergan i padł i spał do rana, ale my nie bardzo :/ Oczywiście do 3 w nocy balował Pepe, od 3:30 do 5:30 Maciek... nie ma to jak zgrany zespół ;-) Dziś Pepe padł dopiero o 14, a Maciek od rana spał 10 min i siedzi i gada... a podobno dzieci potrzebują więcej snu niż dorośli... hm.. :dry:

Nasze ryby ciągle żyją... chyba specjalne odmiany hodowlane co wytrzymują warunki skrajnie niekorzystne ;-) nawet mamy już pierwsze sprzątanie za sobą. Uczestniczyłam jako trzymacz końcówki rury w wiadrze :-D

kochane siedze w pracy i was sledze:tak:
musze sie pochwalic ze jedziemy na Artists : Tattoo Jam 2009 (Skindeep Magazine) : Doncaster Racecourse, Doncaster
jejejejeje

Kasiu wspolczuje nocki, u mas tez tragedia
budzenie sie co godzine dwie, o 3 w nocy ryk o niewiadomo co pol godzinny:baffled:
mleko nie, przytulic sie nie
ledwo dzis wstalam o 8, a glon spal w najlepsze, musialam go obudzic zeby zaprowadzic do przedszkola:sorry2:

atol ja tez planuje wizyte zapoznawcza, coby pozniej nie bylo ryku

aenye GRATULACJE:-D:-D

agutka wszystkiego naj naj naj

wczoraj i dzisiaj byla pelnia
u mnie lunatykowanie pelna geba
oba mialay jakies jazdy

my dzisiaj mamy rocznice 4 lat, niezle jak na tyle atrakcji jakie razem przezylismy
zrobilam wielki talerz pakory i ledwo chodze
mielismy isc na jakas roantic kolacje ale sobie odpuscilismy na poczet weekendu

maja jak bede w koncu w londku dam znaka :tak:

aenye gratuluje nowej dziewczynki w rodzinie

Suger wszystkiego dobrego z okazji tej rocznicy waszej :tak: u nas jeszcze do 4 daleko :-D:-D
Agutka zaległe sto lat
Kasu fajnie ze jedziecie na chyba moge nazwac to targi artystyczne :-)
Aenya gratulacje dla cioci
Kasia współczuje nocki u nas tak samo zawsze jedno usnie drugie wstaje :-p duet
A koncówke rurki to u nas Filip trzyma :-)
A co u Kici ktos wie?

A mi dzisiaj tel padł tradycyjnie po roku w sobote mija rok zawsze tak mam :confused: jakies fatum normalnie
Jutro ide do serwisu mam nadzieje ze cos sie da z tym zrobic
No i jutro ide z Filipem do okulisty kontrolnie :-) przy okazji zalicze swoja wizyte bom juz slepa jak kret

reklama
Jak ja bym tak chciała suger nie czekac w kolejkach do lekarza :-D mam wizyte do lekarza od zył za 6 miesiecy :-D
Kiedys to hematologa chciałam sie umowic bo miałam cos z wezłami i uwaga kolejaka na rok czasu jak by to był rak to bym pewnie juz umarła :rofl2: normalnie kocham nasz a słuzbe zdrowia pomimo tego ze płace zus to i tak wiekszosc lekarzy z dziecmi zaliczami prywatnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry