reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sie witam i ja. W pelnie urodzila sie Manka. Julka wiecznie sie darla przy pelni:baffled:. Od urodzenia.

Dziewczyny oglaszam konkurs na nazwe gabinetu kosmetycznego:-). Dzwonili do mnie niespodziewanie wczoraj, byc moze w marcu dostane sie na szkolenie i granty z unii:-p. Znow mam nakret na swoj gabinet:-p.

A co do grypy, nie polecam nikomu. Stary walczy od 3 dni z 40 stopniowa goraczka, ja leze od dwoch dni i nie mam sily palcem u nogi ruszyc, wsio boli. Ale nie mam goraczki. Julka odizolowana u dziadkow, Manki na razie nie chwyta, mam nadzieje, ze ja ominie.

Sugar dobre brykacze :-)

he he tez chcialam napisac u nony

albo moze niezbyt odkrywcze skrety urody?

lisy pierwyj sort

wiecie jakie jest moje marzenie?

oprocz of kors objazdu USA z T.?

weekend w Londku sama bez T z dziewczynami plus mega gigant impra:-p

hejo
Jeju, dziewczyny, normalnie od razu zanim was przeczytałam pomyślałam cos o Nonie, hahaha:-D Nawet nie U NOny tylko sama Nona - fajnie;-):tak::-D

kate - czytasz czasem privy?:confused:;-)
atol - Londyn to tez moje marzenie, ale z dziewczynami i koniecznie samolotem, bo chce żeby zobaczyły jak to jest...ech....

czyzby postanowione ...nastepny zlo u mnie w londku???

Cosspac nie moge, glon w najlepsze chrapie a ja sie wlocze po domu.
POgoda pod psem brrrrrrrrr zimno i pada.

No ja też jestem za "Nona" :-)

Londek fajne miasto. Ja się tam czułam na maksa u siebie, nie wiem dlaczego. A do chlania lepsze Glasgow. Mówisz że jesteś z PL i chciałaś spróbować tego ich słynnego łyskacza i wszyscy ci stawiają :-p Oczywiście jak ktoś lubi rudą na myszach ;-)

Dziś już glony naprawione, spały grzecznie.
Była u nas Lilu, ta to dopiero już gada. Ogólnie jak czterolatek chyba. Super wyraźnie i już tak jakoś gramatycznie na maksa. Pepe przy niej jak lepeta ;-) I w ogóle jak śpiewa, już tak prawdziwie z melodią. Zachwyciłam się. Na pewno to te geny po ciotce ;-);-);-)

Aktualnie walczę z butelką i Maćkiem. Za cholerę nie chce z niej pić. Już trzeci dzień i nic... :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry