Dziękuję za życzenia
licznik chodzi, ale nie czuję się staro ;-)
a co do starości to muszę koniecznie iść kupić farbę do włosów bo mi siwuchy wylazły na wierzch
Anitka no co ty

, może tak profilaktycznie połykaj trochę acardu, a ten lekarz coś Ci przepisał? a może związane jest to z tym zrzucaniem zbędnych kg, w sumie w bardzo krótkim czasie zrobił się z ciebie patyczek

No właśnie
Dita a ty masz już wynik z tego Hotlera, może coś przegapiłam to napisz jeszcze raz
a jak dzisiaj chorowitki?
ja zdecydowałam się na homeopatię, daję małej ten Engystol, zobaczymy skoro nie zaszkodzi

, to warto spróbować
A ja od rana mam meksyk, pobieranie krwi u Alicji znowu 4 osoby zaangażowane , ale się udało, a potem ten test potowy 3 osoby zaangażowane, i też sie udało, ale ile ona sie nastresowała i napłakała to
Kate, Dita ja właśnie też myślałam o laryngologu, bo ona często ma zatkany nosek, a ostatnio też łapie takie przeziębienia, a ten przerost 3 migdałka związany jest z wysiękami limfatycznymi i to może być to, ale jak dawałm jej te kropelki uodparniające, (co tam pisało o tej tarczycy i musiałm odstawić), to muszę przyzać że poprawę widziałm a na nich było napisane że na wysięki limfatyczne

Znowu jej zapodam te kropelki bo badania już zrobione, no i zobaczymy co dalej będzie, a do laryngologa to za jakiś czas bo obecnie na 100% nie da sie zbadać
Aenye no to masz córkę;-)chrzestna matko

Gratki