reklama

mamusie grudniowe:)

U Nony :tak: fajnie brzmi
U nas noc masakra najpierw Filip od 24 do 2 czegos chciał wkoncu usną potem od 2,30 do 5,30 Maja to jadła to płakala wkoncu zrobiła sie goaca dostała goraczki po czopie usneła na moich rekach o 7 dzien dobry jestem powiedział Filip :confused::confused: czy ja kiedys sie wyspie

Ja tez bym do Londynu pojechała :-) na imprezke
Atol widze ze masz takie mazenie jak ja Usa z M :tak: kocham NY i Boston a narazie pokazuje mu fajne miejsca na google map :-D

reklama
a może Ona i On, tak mi przyszło do głowy , a może coś z Soft & ....(coś tam ) no i musisz sprawdzić na necie co się jeszcze wyświetla pod tym hasłem, na które się zdecydujesz , bo przecież strona internetowa musi być dla takiego renomowanego gabinetu:tak:

Kamila a jak Maja ma jeszcze gorączkę ?
Nonki oby do przodu... mój wujek ma jakieś powikłania pogrypowe i był w szpitalu:baffled:

a ja się panicznie boję latania samolotem:zawstydzona/y:, ale jak by co to dam radę:baffled:

Dziękuję za kolejne życzenia:tak:

a jak obchodzicie Walentynki? jakoś specjalnie czy tak po domowemu, bo my jakoś nigdy nie świętowaliśmy szczególnie:sorry2:

Lucky hallloooooo ;)), co u Was, chyba nie chorujecie znowu:baffled:

My w tym roku na walentynki zwalamy sie do brata, jest impreza dzieciowa, bo przyjezdzaja znajomi z Wa-wy z synkiem ;-) Także nie obchodzimy jakoś specjalnie. W ogóle jakoś nie mam głowy do prezentów i świętowań... chyba doszliśmy do kolejnego etapu związku, gdzie drobne przyjemności i prezenty pojawiają się bez okazji, takie życie z dnia na dzień ;-)

Młody ćwiczy właśnie jak tu z kciukiem w gębie zrobić przewrót na brzuch :szok::sorry2::-D

reklama
Agutka Maja troszke jeszcze tem ponad norme ale zle nie jest licze na spokojna noc
U nas walentynki pewnie w domu i licze na pomysłowosc M :-p szkoda ze nie mamy z kim dzieci zostawic bo bym sobie chciała isc na miasto sie nawalic jak suger :rofl2:
Roni zazdroszcze nart meża i fajna sprawa karaoke :-D ja to pierwszy spiewak zawsze byłam
Kasia i jak tam przewrot? :-) u nas jeszcze etap lezenia no moze noge troche zazuca ale bez ekscesów
Kasia Pingwinek dajecie cos oprocz mleka? Dalej cycolicie?

Bylismy u okulisty ja mam okulary na codzien :-p czeka mnie wyprawa po okulary :happy:
A mały wszystko ok z oczami zajrzała tu i tam zwierzakow nie chciał nazywac :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry