Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Roni, niezły ten twój Jasiek! - przejął się chyba, że tatuś do 13go jest i chce koniecznie do tego czasu wyleźć! Ale fajnie - będziesz miała szybciej synusia ze sobą, wszystkie będziemy zazdrościć :-):-):-)
ja chyba w tym tygodniu spakuje w reklamowke co sie da.oby potem nie latac.a potem najwyzej doloze pare rzeczy i torbe zamienie.Roni, w zasadzie w szpitalu duzo rzeczy daja, no i zawsze ktos moze cos dowiezc. wazne tylko zeby miec swoja wode do picia,bo jak nie dadza to kaplica
Roni nie martw sie bo maly to juz nie wczesniak porod po 37 tygodniu uwaza sie za porod o czasie poza tym od 35 tc w plucach pojawia sie surfaktant wiec nie ma sie czym martwic
Tylko nie bierz dlugich, gorących kąpieli bo wtedy nawet zaciskanie nozek nie pomoze
Trzymam kciuki za to by Jaś jeszcze troszke w brzuszku polezał
Ja spakowalam juz wszystkie rzeczy maluszka do szpitala
sobie spakowalam szlafrok, kapcie i koszule.. reszta rzeczy przyjdzie dzis w paczce z allegro
Zapakowalam to w walizke na koleczkach coby mi wygodnie bylo sie dotransportować gdybym musiala isc sama
Roni ja jak Kicia z rana na Forum aby zobaczyć co u Ciebie, wczoraj tak zamilkłaś. Ale cieszę sie że jeszcze Jaś nie postanowił wychodzić.
Trzymam kciuki że jeszcze ze 2 tyg posiedzi. ;-)
otóż moja siostra cioteczna jest w ciąży - TP połowa czerwca! super!!! to jej drugie dziecko...
A mówią, że ciążą nie da się zarazić
ale kto u nas w domu imprezuje to w ciążę zachodzi