reklama

mamusie grudniowe:)

Roni, niezły ten twój Jasiek! - przejął się chyba, że tatuś do 13go jest i chce koniecznie do tego czasu wyleźć! :-D Ale fajnie - będziesz miała szybciej synusia ze sobą, wszystkie będziemy zazdrościć :-):-):-)

Ja też nie mam żadnej torby ;-)

reklama
A ta torba to duża ma być??? Bo ja mam tylko takie podróżnicze :tak: i w taką zamierzam się spakować :) jak rodziłam Asię, to miałam big reklamówkę, hihihi :-)

ja chyba w tym tygodniu spakuje w reklamowke co sie da.oby potem nie latac.a potem najwyzej doloze pare rzeczy i torbe zamienie.Roni, w zasadzie w szpitalu duzo rzeczy daja, no i zawsze ktos moze cos dowiezc. wazne tylko zeby miec swoja wode do picia,bo jak nie dadza to kaplica:baffled:

Roni nie martw sie bo maly to juz nie wczesniak porod po 37 tygodniu uwaza sie za porod o czasie poza tym od 35 tc w plucach pojawia sie surfaktant wiec nie ma sie czym martwic :)

Tylko nie bierz dlugich, gorących kąpieli bo wtedy nawet zaciskanie nozek nie pomoze :)
Trzymam kciuki za to by Jaś jeszcze troszke w brzuszku polezał :)

Ja spakowalam juz wszystkie rzeczy maluszka do szpitala
sobie spakowalam szlafrok, kapcie i koszule.. reszta rzeczy przyjdzie dzis w paczce z allegro :)

Zapakowalam to w walizke na koleczkach coby mi wygodnie bylo sie dotransportować gdybym musiala isc sama :)

Roni ja jak Kicia z rana na Forum aby zobaczyć co u Ciebie, wczoraj tak zamilkłaś. Ale cieszę sie że jeszcze Jaś nie postanowił wychodzić.
Trzymam kciuki że jeszcze ze 2 tyg posiedzi. ;-)

A ja mam fajną wiadomość...

otóż moja siostra cioteczna jest w ciąży - TP połowa czerwca! super!!! to jej drugie dziecko...
A mówią, że ciążą nie da się zarazić :szok:
ale kto u nas w domu imprezuje to w ciążę zachodzi :):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry