reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

ooo - fenkju fenkju Miłka!:tak::-D
btw polecam - wafelki są bardzo smaczne i świetnie się sprawdzają jak np gluty zaczną batalię o ,,coś słodkiego" albo dzwonią znajomi że za godzinę wpadną na kawę np;-):tak:

Jeju, dziś dzień dla mnie rewelacja - 28 stopni w cieniu, wstałam o 7 (sobota!!!!:szok:) i pełna werwy nie mając jej gdzie upchnąć... opieliłam caluśkie grządki które mi Kasia-kate zasiała;-):-D. Małż wstał o 11 (wczoraj impreza była ,,boczniak party", ja kierowca ofkors:dry:) i się pytał czy ze mna wszystko w porządku...:-D
W takim klimacie mogę żyć - tropiki, zimne piwko, aje to:-):cool2:

A jutro idziemy na komunię do takich tam prawie-bliźniaczek... fajnie, tylko prezent kuźwa podwójnie cza szykować...:blink:

reklama
Miłka 47kg? :szok: o Kur.wa

Dita fajna trampolina, 7zł tosz to szaleństwo :-D
moje zanim zubierają to jakoś tak... no mamusia im czyści :zawstydzona/y:

Dita - łącze się w bólu ja też jestem ostatnio kierowcą, ciekawe dlaczego :-p u nas też wczoraj 30 stopni za oknem ale południu przyszły burze i aż miło się człowiek kład spać

Cosmo - no widzisz dopiero co zmęczyłam kilogramy po Milenie to mi się kolejnego dziecka zachciało :-D

Heloł.

Zastanawiam się ile czlowiek jest w stanie zjeść na przyjęciu komunijnym....
Wczoraj się obżarłam jak świnia dosłownie, wszystko bylo takie pyszne i tak przemawiało do mnie...:cool2:
I znowu będzie +2 wa jego mać:dry:
Spaaać:blink:

Ditka, ja pochlaniam takie ilosci jedzenia, ze pewnie pochowaja mnie z tymi 10 dodatkowymi kg. ale olac. kupilam wieksze ciuchy i mam to w nosie :cool2:

Milka, jak rozpierducha? ;-) boszzzzzz jak ja ci wspolczuje ;-)

Dita
, a jeszcze a propos trampoliny, widzialas, ze za wysylke jest 200zl? ;-) no i uwazaj, bo na zdjeciach jest inna trampolina, wieksza. ale ty masz pewnie podglad u sasiadow co do wielkosci. pokazalam D i mi zwrocil uwage, bo ja juz podjarana, ze za 200zl mozna taka fajna trampoline nabyc, freak ;-)

u nas BZ, czyli ok ;-)

hehe, no tez się osłabiliśmy tą przesyłką, jawne skur*syństwo i robienie z ludzi idiotów.

Spoko, zobaczymy ile z tej zrzuty uzbieramy, najwyżej kupimy mniejszą :tak:

reklama
Ale i tak w sumie 396 to w miarę normalna cena - jeszcze rok temu były po 1000. Wiemy, bo dziewczyny moje trują nam o tej trampolinie od ponad roku;-)

Co do allegro jestem coraz bardziej anty-allegro. Wolę zwykłe sklepy internetowe, ewentualnie Anonse;-). Allegro to psucie rynku, sprzedaż badziewia, a wszystko bezkarnie w obawie przed negatywem:dry:

Mam koło siebie hurtownię zabawek, to jeszcze ram sprawdzę, jak się ceny kształtują:tak:. No mowię, najwyżej jeszcze trochę pozbierają albo kupimy mniejszą - w sumie ta duża jest naprawdę ogromna.

aenye
- jak by mi fałdy nie zwisały, dupa nie rosła i cellulit nie powiększał to też bym olała, a ze mną jest tak że jak tylko odrobinę przytyję to widać to przede wszystkim na fałdach na brzuchu i jędrności (cellulit) no i na twarzy - natychmiast mam drugi podbródek, a policzki robią się kwadratowe - taka końska paszcza. Tak nierównomiernie się mi tłuszcz rozkłada - miałam tak, już nie chcę nigdy więcej, dlatego niestety musze baaardzo uważać co jem i stosować diety po obżarstwie.
A ja tak kocham dobre jedzonko....:blink:

Ostatnia edycja:
Do góry