Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

miałam nerwy takie na początku ,że hej.
.
.
;-).

fajny jest.

słodziak

.
Moja zafascynowana literami i czytaniem, jeśli czegoś nie potrafi napisac (a pisze proste Ala, mama, tata, dom) to każe sobie pisać i przepisuje. Potem literuje i sprawdza czy dobrze jej napisaliśmy - ostatnio kłóciła się o słowo ,,chomik" - to ,,C" na początku jej nie pasowało
jest super, szkoda, ze Maks ma angine i szybko go nie stestujemy. koszmar z tym Maksiem, 3 choroba w ciagu miesiaca.. salmo, zap. oskrzeli i gardla w zeszlym tyg. niedoleczone, jak widac, i dzis angina..
tak sie wydarlam, ze Felek zdebial i sie zamknal, Maks na mnie jak na wariatke i jakas wozna, nie wiem, kto jeszcze, patrzyli jak na kretyna. wsiadam do auta, wydarlam sie po raz kolejny - tak w przestrzen - i do taty dzwonie, zeby mi 30zl przeslal na konto - a ten gra akurat (tenis) i nie moze!!!!!!!!!!!! i musialam popie...dalac na drugi koniec miasta do D do pracy!!!!!!!!!!! myslalam, ze kogos zabije!!!!!!!!!!!! zadzwonilam do D.. i tak go zjechalam, ze mi za malo kasy daje, rozryczalam sie, az w histerie malo nie wpadlam ;-) 

.
.
.

;-).
Dżizas, wiem,ze to była dla ciebie masakra, ale po prostu jak sobie wyobraziłam ciebie drącą paszczę i kompletnie zaskoczone miny dzieciaków to padłam
Też tak mam czasem mimo że 2;-)
Pocieszam się tylko tym,że Ala w jej wieku była IDENTYCZNA - i wyrosła uff...