reklama
tez sie zastanawialam nad monitorem jak uslyszalam o tej smierci lozeczkowej.chociaz w mojej rodzinie nie bylo takich przypadkow. tu gdzies na forum byla dziewczyna ktora stracila dziecko w 4 m-u! i wcale to nie byl wczesniak. na razie sie wstrzymam, ale jak bede bardzo schizowac,to kupie pozniej.powiem mojemu ze lekarz kazal i niech kupuje!
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Nie straszcie mnie!!! Moja Niunia na razie spi bardzo spokojnie, nigdy nie bylo u nas w rodzinie takich przypadkow. Przy Juli schizowalam, ale bylo bez problemow. Teraz zaczynam sie bac...
..aenye
Mama grudniowa'06
no wlasnie! tym bardziej sie ciesze, ze udalo mi sie tak tanio kupic, spokojnie za rok go sprzedam za co najmniej 300zl. wiec koszt praktycznie zaden, a sen spokojny.
..aenye
Mama grudniowa'06
po Lilu? a cos bylo nie tak..? juz mi sie pamiec zlasowala..
ciekawe, co u Sugar? czemu jej nie ma tak dugo? ktos mial pisac do niej chyba? najpewniej wpadla w szal zakupow ;-) albo szykuje nam pierwszego grudnioweczka!
a Roni z markiem to by juz mogli przestac wyganiac Jaska z tymczasowego M1! ;-)
ciekawe, co u Sugar? czemu jej nie ma tak dugo? ktos mial pisac do niej chyba? najpewniej wpadla w szal zakupow ;-) albo szykuje nam pierwszego grudnioweczka!
a Roni z markiem to by juz mogli przestac wyganiac Jaska z tymczasowego M1! ;-)
reklama
Lil miał kłopoty z oddychaniem zaraz po porodzie i potem cału czas do roku miałam straszne obawy, ale wyrósł chłopczyk dzielnie i jest Ok.
Właśnie nasze Marwaki sie zakopały w łóżku chyba;-) Albo na porodówce
Sugar sie jutro na pewno odezwie. Weekend odpoczywa zasłużenie po batalii zakupowo wykańczająco remontowej. Ciekawe jak jej Mężczyzna czy wyzdrowiał? Pozdrowionka .
Właśnie nasze Marwaki sie zakopały w łóżku chyba;-) Albo na porodówce

Sugar sie jutro na pewno odezwie. Weekend odpoczywa zasłużenie po batalii zakupowo wykańczająco remontowej. Ciekawe jak jej Mężczyzna czy wyzdrowiał? Pozdrowionka .
Podziel się: