reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

marta gratulacje, miejmy nadzieje ze iedlugo sie Lenie przestawi i bedzie git:-D

sugar trzymam kciuki, trzymam kciuki za wszystkie mamusie juz na dniach rozdwajajace sie:tak:

u mnie jeszcze nic nie wiadomo, mam skierowanie do szpitala, bo dzidzia mala, ale nie chce isc, nie mam z kim Hanutka zostawic, no nic dzis dzwonie do mojego lekarz od cc to zobaczymy co on powie

reklama
sugar ja też mam tak skurcze; co 20, 15,10 min są silne ale nieregularne i też nie wiedziałam wieczorem co myśleć, ale jak się położyłam przeszły znowu tak jak ostatnio. Tej nocy pobiłam swój rekord w sikaniu; 5razy! jeny..

DZIŚ MÓJ TERMIN!

trzymam kciuki za was również!

Marta. GRATULACJE!!:tak: to może spróbuj spać z małą w dzień?;-)coś czuję, że moja też będzie mieć takie pory- zazwyczaj wierci się w nocy.

Kinga, poryczmy razem:sad::sad:

Dziewczyny, nie ryczcie, no co wy?
Termin z USG kiedy wam wychodzi (ten pierwszy mierzony, przed 12 tc)?
To najlepiej patrzec na ten z USG +-6 dni w każdą stronę - 90% dzieci wtedy się rodzi. Cierpliwości i nie ma co ryczeć! :tak:
U mnie w sumie wyszedł tego samego dnia co OM, więc jeszcze mam czas...

Już nie mogę z tymi bólami miednicy - to jakieś hormonalne świństwo na maksa - myślałam że może od nieruchawości, ale raz wstaję z łóżka i jest ok, a po godzinie znienacka wstaję i ... się przewracam z bólu na podłogę. Fakin szit.
Na szczęście mija od rozchodzenia w pewnym stopniu, to robię spacerki od ściany do ściany :-D

No to ja trzymam kciuki - za sa_rę, Miłkę, Kingę, aby wylazło złośliwe dziecię do poniedziałku, za Roni - aby ją w końcu wzięło, Sugar, aby ją też wzięło w końcu na dobre, za kasię_z i jej miednicę.

Ja od miesiąca nie wiem, co to skurcz, nie wiem, co to ból miednicy czy inne szczypanie/rwanie - przeszło wszystko jak ręką odjął - nie rodzę.

Tylko mam mega doła jak pomyślę o tym,ze po świętach wywoływanie.:sick:

reklama
kulka79 może nie będzie tak źle.. damy rade:sad:
kasia_z mnie też boli miednica, ja już okrakiem chodze jak kosmitka wstyd na miasto wyjść:hmm:

Ja również trzymam kciuki mocno za; miłkę, sarę, roni i sugar i za siebie..

Do góry