reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

czesc wszystkim:)
widzę ze mamuś mamy coraz więcej:) Wszystkim bardzo mocno gratuluję!!!!
Ja prze ostatnie półtora tygodnia byłam w szpitalu. Mialam za wysokie cisnienie i wzieli9 mnie na obserwację. Poczatkowo mialam tam byc az do porodu, ewentualnie gdyby cisnienie sie nie unormowalo mieli wywolywac porod jak sie skonczy 38 tydzien. Ale poniewaz wyniki mam dobre to puscili mnie do domu:)

Trzymam ciagle za Was kciuki.
Pozdrawiam

reklama
Hej Dziewczyny!!!
W końcu mam wolny komputer,uffff....jutro wizyta u ginekologa ciekawa jestem co mi powie,mam nadzieje że będzie wszystko ok bo jak nie to oszaleje jakbym nie daj boże miała zostać w szpitalu...nawet sobie tego nie wyobrażam bo szczerze to nawet tak do końca do szpitala nie jestem spakowana.

Ja własnie skonsumowałam kolację, teraz ide pod prysznic i dalej wsłu****e się w swoje ciało. Dzis wyjątkowo boli mnie spojenie łonowe, może to od tego że dzis cały czas na nogach, albo dlatego że brzuch mi się obniżył znowu i mały razem z nim. Ciężko mi się już chodzi naprawde:-( i cały czas myslę KIEDY JA URODZĘ? Jutro mój termin dziewczyny. Modle sie aby do poniedziałku już urodzić Filipa. Pozdrawiam was!

Kinuś...będzie wszystko ok,dobrze byłoby gdybyś do poniedziałku urodziła bo w poniedziałek masz wizytę u ginekologa więc żeby nie kazał zostać Ci i sami mieliby wywoływać,bo ja bym nie chciała wywoływanego porodu,najlepiej to samej urodzić.Najwidoczniej to bardzo miło i przytulnie jest w Twoim brzuszku Filipkowi:-):-):-)

...ja spadam dziewczyny idę pooglądać troszkę Tv..jeśli dziś was już nie odwiedzę to z góry życzę wszystkim spokojnej nocy...a dziewczynom które mają już termin albo są po terminie i bardzo się niecierpliwią życzę aby jak najszybciej urodziły:-) 3mam za was kciuki laseczki:-)
Pozdrawiam!!!

skurczybyki jakos tak co 15 moze co 20 minut
takze kicha
jesuuu
nie moze to byc jakies normalne tylko jakies takie cuda na kiju:cool2:

roni brylantyna jeszce sypne i bedzie gites:-p

macie pozdrowienia od sa_ry, bidulka ma ostatnia noc przed soba. Podobno jutro kolo 10 ma byc juz po. Wiec TRZYMAJMY KCIUKI!!!

Nieistotku gratuluję kaski i dzielności 2 tyg po cc, Sugar odpoczywaj, MJ super żeś z nami, Roni wiecej optymizmu na pewno sie urodzi. Jutro idę do gin. Na 8 rano O RANY!!!! A tak wogóle tom sie wykąpała, (włosy też umyte, coby obciach nie był;-)) i siedzę sobie i piszę, ale normalnie plecy mi wyrywa i pół zadka!!! Boli jak diabeł!!! Idę spać bo oszaleję!!! Kiciuniu WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!:-)

reklama
dziękuje Agnieszko za pocieszenie. Tak jak pisałam wcześniej, mam nadzieję że do konca teggo tygodnia będę już rozdwojona.

Do góry