reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No to git, Roni, będziesz zaraz miała Jasia w domku (nareszcie) ! :-)
To w końcu jak, jutro do szpitala?

Sugar, i co? Rodzisz, nie rodzisz? Napisz jakbyś jechała do szpitala.

Nieistotna, super że śmigasz tak szybko! Niezła z ciebie rekonwalescentka. I jak w końcu z karmieniem - z cyca, z nakładkami czy odciągasz i z butli? Super, że żółtaczka ustępuje i maluch rośnie jak na drożdżach. No i że kaska będzie, to akurat na święta :-)

Ja, tak jak Kulka, zazdroszczę wszystkim rodzącym :-D U mnie na razie nic się nie chce wykluć. Jutro wybieram się na obronę kumpelki - zwabiła mnie tym, że na sali będzie ginekolog-połoznik (teściówka) hihi.:-D:-D:-D

Nieistotna, z kaską super. będzie na dobry początek;-);-)Roni, twój Jasiek to jakiś mega-uparciuch:evil:albo po prostu wie,że jest za duży, żeby się pchać gdzie nie trzeba;-) w sumie mogliby sobie darować to wywoływanie i go grzecznie wyjąć.Kasia, zazdroszczę, bo galeria się powiększa, grudzień w połowie, forum pustoszeje, a moj łobuz nawet jeszcze nie pakuje walizek:laugh2:Mi humorek się nieco poprawił-byłam na usg; mała ok 3100g, nadal główkowo(hic), bez pępowiny na szyjce, a łożysko jeszcze ujdzie. niemniej jak do środy nie wylezie, mam iść na izbę przyjęć zrobić ktg.ech...NIECH WYŁAZI!!

No no Roni to sie wreszcie doczekasz swojego olbrzyma!
Ja dzis bylam na kontroli u gina. Wszystko pieknie sie zagoilo, blizna idealna. Jak mnie moj gin zobaczyl, to sie smial, patrzac mi "gleboko w dekolt", ze widac, ze Marianka rosnie jak na drozdzach. Mamusia ma czym karmic.
kulka ty sie nie przejmuj. I na Ciebie przyjdzie pora;-);-);-)!

dobra
wykapałam sie, zaserwowałam sobie szejwing i inne przyjemnosci wannowe
ponacierałam sie balsamami
zakończyłam konsumpcje obiadu z bakłazanem i teraz bedę leżec na kanapie i zbijac bąki
kurde tylko ja nie wiem jak liczyc te skurcze i kiedy ew jechac do szpitala hehe:confused:

reklama
A u mnie od razu skurcze byly co 4minuty, po pol godzinie zaczely sie co 3minuty :)

mowia by jechac gdy beda co 5min.. ale w sumie co 10min przez dlugi czas to tez napewno juz porod

Do góry