Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W wielkim poście??
Kurcze jak zasypia najpóźniej do 23 tak budzi się pierwszy raz na jedzenie ok 7. Normalnie brakuje mi tego nocnego po ciemku wstawania.. tego chodzenia na śpiąco i po omacku do kuchni.. Jak wcześniej narzekałam, że muszę wstawać, że chcę się wyspać tak teraz normalnie sama się budzę i zaglądam czy mały się już obudził do jedzenia..
Jakaś nienormalna jestem..
momentami mam wrażenie, że nie jestem już mu potrzebna.. a najgorsze, że jak wreszcie mały zaczyna kwękać, że chce jeść to mąż się zrywa i mówi, żebym spała bo on mu da butlę..:-( no i po co mu matka??
bo jakoś nie mogę znaleźć tego postu..

Jak zaczną się ząbki to wstawanie w nocy wróci
hehe
Jutro wstawię fotę po zabiegu
;-)
Sorki i wielka buzia:-) Oczywiście, że pamiętam o Tobie!!!
:-)
. A co do ulewania to może faktycznie może coś nowego zaczęłaś jeść
Liluś bardzo ulewał, próbowałam masaży, żeby jak najwięcej odbił zanim go położę, ale i tak ulewał. A lekarz po wynikach ważenia i wzrostu powiedział mi że taka jego uroda
. Mam nadzieję że to tylko jeszcze niedojrzały układ trawienny, jak u Lila. Będzie ok:-)
tylko cyc
. Za to ja żłopię około 2,5 l dziennie wody lub heubatkę-melisę z pomarańczą lub hippa na przeziębienie, bo lubię, a i Liluśkowi też smakują, chociaż najbardziej lubi wodę.