reklama

mamusie grudniowe:)

nooo.. super dzidziol!

U mnie dziś ciut lepiej... Wiadomo - po nocy przychodzi dzień. Mi też dzisiaj głupio bo cholera trzaskałam tymi drzwiami wczoraj mało szyby nie wyleciały... Cholera, chyba się z melisą przeproszę...

reklama
kate_less mam z czego :tak: na tych zdjeciach w ci ul waże :szok: tylko u mnie wszystko jest w du pie i udkach ;-)
Roni szkoda zdrowia na takie leki, spacery spacery i jeszcze raz spacery to kg polecą :-p
anita fajny ten Twój Mikołajek :cool2: napisz na PV do kate less co by Cię do watku zamknietego ze zdjeciami dopisała
Dita ja jestem na melisie cały czas bo mnie ku rwa roznosi :sorry2: :dry: ale lepiej sobie pokrzyczeć, drzwiami potrzaskac niż to dusić w sobie :tak:

u mnie znowu noc jak z horroru...
boi sie czegos babel, albo cos go boli.. placze przez sen, jak tylko wypluje smoka, to ryk... dzisiaj zasnelismy razem w lozku, ja sie za chwile budze, bo cos mnie szarpie, a to filip sam dorwal cycka, hehe...
ale znowu szalal przy nim, poplakiwal, rzucal sie, wyginal, byleby mu nie uciekal z paszczy... ale najadl sie w jakies 20min i przeszlo...

boje sie o niego :-( moze mu zrylam czyms psyche..? ;-)

moze za duzo ostatnio wychodzimy z domu...? ale przeciez nie moge sie z nim zamknac... akurat tak sie zlozylo, ze swieta, potem moja psiapsiola... teraz bal i przygotowania typu sukienka, fryzjer.. eeech..
on chyba nie lubi zmian...
ale pilnuje, by kapany byl o tej samej godzinie zawsze, i zasypial o tej samej.. ech.. aha, w dzien jest zawsze oki - chociaz zaczal ryczec w aucie!? szok.. i ryczy tez przy ubieraniu, jakby wiedzial, co sie swieci.. siet.. chyba juz sobie wkrecam!
aha, i budzi mi sie na spacerach demit! wczoraj niemal bieglam w gdyni przez miasto!!!

hej hej
_anita- super zdjęcia,śliczna dzidzia:-)
A ja się przeziębiłam mam katarek i troszeczkę boli mnie gardło a co najgorsze jest to,to że mój synek chyba też z lekka pokasłuje:-(

Hej, na specyfikach odchudzaniowych się nie znam niestety, ale podejrzewam że raczej szkodliwe... :-p

Anita, twój Mikołajek fajowski chłopak :-) Już się nie mogłam też doczekać, aż uda ci się te zdjęcia wstawić :-)

U mnie dziś też chłopak cuś niespokojny. W ogóle nie wiem, czego on chce. Powinien spać, a nie chce, pić nie, jeść nie, bawić się niezbyt. Piszczy i piszczy, rękę w gębę wkłada... fak
Może zmiana pogody?

Jezu, laski spokój! Dzidzie sa bardzo wrażliwe na WSZYSTKO: zmiana pogody, księżyc, nadmiar wrażeń, nowy kocyk... WSZYSTKO!. I jeśli nie ma temperatury - to znaczy że ma właśnie gorszy dzień i trzeba po prostu przeczekać.
Albo zęby - a tu i temperatura moze wyskoczyć.
Spokojnie!!!!

aaa -zapomniałabym... sugar... - wiesz, te gumy..yyyy ja dziękuję, nie trzeba..... Kupię sobie jednak...:cool2:

Kurcze ale tu w Iławie wieje wiatr i jest brzydka pogoda a ja muszę lecieć do ortodonty za chwilkę zrobić zdjęcie ząbka do leczenia kanałowego i muszę ciągnąć ze sobą Alana bo nie mam go z kim zostawić,mam nadzieję że się nie rozchoruje gorzej.A więc życzę wszystkim miłego dnia:-).Odezwę się póżniej:-)
POZDRAWIAM

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry