reklama

mamusie grudniowe:)

Ditka czytalam i aby tam dalej nie zasmiecac chce Ci peowdziec, ze wspolczuje z calego serca. Przytulam mocno! A jak twoj ma ochote to niech sam pamieta a nie czepia sie! To akurat do niego nalezy. Olej to. Wyplacz sie albo wywrzeszcz. Bedzie Ci lepiej. Nie dus tego w sobie bo sie pochorujesz.

reklama
Dita tuli tuli!!

Atol a czego brakuje w organizmie jak sie ciagle ma ochote na slodkie?? chromu :confused: mozna cos przyjmowac przy karmieniu?
nie wiem co mi sie ciagle tak chce, przeciez ja nawet nie lubie slodyczy!!

ja prawie całą ciąże wystrzegałam się słodkości , a teraz nie mogę - dzień bez czekoladki to dzień stracony ! też potwornie chce mi sie słodkiego ... a tyłek rośnie ! Atol poratuj , bo nie chce znów w ciążowych porciętach śmigać , a jak tak dalej pójdzie , to nie będę miała wyjścia ! :sick::szok:

Dita tulimy z całych sił !

Ditka przytulam mocno, mocno, mocno . . .

kate znajoma przyjmowała meride i za jebiście schudła tylko jak przestała to cudenko jeść to jej kg wróciły z zapasem i tak jak zaznaczyła atol ma w ciu l skutków ubocznych :tak: wyślij ja na portal dieta.pl tam schudnie bez wspomagaczy (patrz mój suwaczek :-D )

kicia chromu chromu tylko chyba nie przy cycu :confused: spr jakie pokarmy go zawierają i szamaj ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry