reklama

mamusie grudniowe:)

wogole czasem mi rece opadaja

jak to jest ze wieczorem mała po kapieli ma butle i odlozona zasypia w lozku(czasem pokwili,utuli misia) a za dnia jak ma drzemke od 8-11 i 14-16 to musze na rekach usypiac bo nie lubi dziennego swiatla:szok:
jakby nie mogla zrozumiec ze jest zmeczona i jest jasno

w wozku nie chce lezec,bo sie nudzi,a siedziec jeszcze nie moze'
woec na spiaco wylazimy i sie czaimy aby sie nie obudzila,czasem jak sie obudzi to wytrzyma z 15 minut a potem chce na rece i rozgladac sie dookola

rece mi odpadaja [[[[[[:baffled: ]]]]]

reklama
Oczekujaca napewno musi ci byc ciezko!! to wasze pierwsze rozstanie na dluzej? a jak malyto znosi?

Asia no to teraz taki troche ciezki okres miedzy lezeniem a jeszcze nie siadaniem, dzieci sie nudza!! ale jeszcze troche!

Roni jak walka ze sztuczniakiem??

Kate gratulacje kolacji! super!!

Kiciu- dzieci sie troche nudza. Ja bym to nazwala dzieci sie wkurwiaja :-D

STO LAT DLA NASZEJ TROJECZKI NIEZ ZYJA ZDROWO I SZCZESLIWIE

My dzisiaj po szczepieniu. Mala poczula ale nawet niezajaknela. Nadal przyrasta na minimum, no ale taka jej uroda...albo hujna waga u lekarza, bo u nas ladnie wazy ponad 5kg. Za to mala ma zamiar byc wysoka bo ma 60cm (pewnie pomyslicie ze dopiero:-D , ale ona malutka byla.)

Oczekujaca niestety coraz czesciej synus bedzie wyjezdzal, mimo ze tesknisz to laduj baterie na czas kiedy synus wroci :-)

Mamusia Asia, ja w dzien zaslaniam okna grubymi zaslonami, a tutaj w zamku szczelnie okiennice zamykam, a i jeszcze malej na oczy pieluche klade-POMAGA.

Kasia oj uzaleznia, uzaleznia.

Ide spac. mam dosyc dzisiejszego dnia. Niby taki sam jak inne dni, ale moze wlasnie dlatego. Papatki. Acha:

STO LAT DLA JUTRZEJSZYCH NASZYCH DWOCH FILIPKOW W ICH SWIETA!!!!!!!!!!!!!

sugar to straszne ze ja sie uzalezniam:eek: moj mąż informatyk i tez non stop komp itp i jeszcze ja?? o nieee:no: ide spać i koncze na dzis z forum.
Dobranoc laski;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry