reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

o, wrocilam i od razu impreza :cool2:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, CHLOPAKI! abyscie rosli w sile i zyli szczesliwie :-D

u mnie szal, slaby humor tylko z niewyspania i z tego, ze D zbyt zajety, zeby do mnie zadzwonic lub tel odebrac przez caly dzien. ach. i samochod mi zabral, nie mam jak dzieci odebrac, musialam jeszcze raz tate prosic. jesu. niekonczacy sie dlug wdziecznosci ;-)

ale w UK po prostu raj cenowy, nie wierzylam i nie wierze do dzisiaj. wydalam masakryczna ilosc kasy, ale mam dla wszystkich cudne i mnogie prezenty, a i kupilam sobie rzeczy, na ktore w pl nigdy mnie nie bylo stac. a tam i owszem, jak wszystkich :-D ciuchy DKNY od 11-17f, Calvin Klein tam jak u nas H&M, nawet niekiedy taniej. o Hilfigerze nie wspomne, ceny jak DKNY i nizej.
oczywiscie to w wielkich sklepach z koncowkami serii, ale i tak nie wierze.

reklama
ejo

no jak zwykle w wielkim swiecie taniej niz u nas w Polandii:crazy:

u mnie ostatni dzien zapierniczu, od poniedzialku wraca nasza pracownica z urlpou, wiec bede miala wiecej luzu mam nadzieje:sorry:

dzis ide wreszcie do fryzjera i kosmetyczki

a T jak bedzie pogoda ok to ma egzamin praktyczny na PPL wiec trzymac kciuki prosze

pa pa

sama sobie zazdraszczam, juz chcialabym tam wrocic ;-)

w ogole to moj Fifrouek polecial do Egiptu wczoraj. ten to ma dobrze, trzeci raz w tym roku :-D troche mi smutno tu bez niego, bo niesamowita gadula, madre to takie i blyskotliwe, ze szok! a jakie fajne teksty ma, no nieraz nie moge ;-)
no ale frajde bedzie mial z dziadkami zawodowa, wiec co mam mu zalowac, jak za darmo biora ;-)

w ogole to zapomnialam powiedziec, ze uwielbiam Maje :-D naprawde tesknie, ciotka :-D a Marika to niewiarygodnie madra i kochana dziewczynka, brawo!

i troche sie wsciekam, bo mi sie buty z venezii zepsuly, co je kupialm za 280zl 7tyg temu :-( normalnie mi sie dziury w podeszwach zrobily, ja cie krece! grrrrrrr
i oczywiscie nie mam paragonu :crazy: wszystkie mam, nawet za pieprzone jogurty, co kupowalam pol roku temu, a za te buty - nie :crazy: fak fak fak fak fak!!!!!!

Serdeczne zyczonka dla Natalki Katowej...STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!

Aenye podroznik z Fifolka, zazdroszcze mu, tez bym tylek opalila choc troche.
Tez tesknie gadulo:tak: choc czasu troche malo mialysmy na gadanie.
Baaaardzo sie ciesze ze sie wreszcie poznalysmy i mam nadzieje ze to nie ostatnie nasze spotkanie.

Kurcze objezdzilam dzisiaj wiekszosc sklepow i nie znalazlam stroju aniolka dla Mariki a w srode przedstawienie:-( Sadzilam ze nie bedzie z tym roblemu. Jak bym wiedziala to na necie bym zamowila a teraz za pozno.
No nic jeszcze jeden sklep zostal i mam nadzieje ze tam kupie.

Buziaki dla wszystkich

heloł;-)

Nat - sto lat!!!
Filipki i Miki - Sto lat!!!!
i zaległe Majeranko pierwsza nasza listopadowa grudnióweczko - sto lat!!!

Jeju, jak sobie człowiek uświadomi że nasze glony trzy latka kończą - szok!

aenue
- gratulacje udanych łowów, ja tez zazdraszczam:-D
cosmo - gratulacje zguby - a jak to zrobiłaś?
maja, aenye - fajnie,ze spotkanko udane i potwierdzam, Maja jest super:tak::-D
atol - jakaś odmiana po fryzjerze?

Właśnie paczki pakuję dla glutów, bo w nocy trzeba jakoś sprytnie pod poduszkę wsadzić;-). Zostały zakupione dwa auta zdalnie sterowane;-)

Sto lat dla Natalitki! (p.s. proszę o przypomnienie fotograficzne jak wyglada 3letnia już Nati :tak:)

Moj dzis na służbie u babci wiec mikolaj odwiedzi go wieczorem po 22 bo dopiero wtedy wroce z pracy :)

Cosmo zdradz szczegoly diety. Gratuluję!

reklama
cosmo, bosko!!

Natalko, Majeranko
- buziaki na trzy latka :-) samych cudownosci!

Dita
, to ty mowilas przeciez, 'oby do trzech lat'.. no i masz :-) mi jeszcze poltora roku zostalo i takze luz ;-)

moje glutki dostaly w piatek juz mikolajki, przed wyjazdem fifolka. znikopisy dwa jednak ;-) i strzal w 10, Fiol tak pieknie rysuje, ze jestem w szoku :szok: na kartce jakos tego tak nie widzialam. normalnie jakies rekiny, buzie, koty :szok:a jaka choinke machnal :eek: :-D
Masio tez sie wyzywa ;-) bardzo ekspresyjna sztuka :-D:-D:-D (tzn ze juz w znikopisie sa dziurki ;-) )

buziam mikolajkowo :-)

Do góry