Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i to po kupce ;-).
może malutka na coś naciska i dlatego tak jest 
Super wiesciViltutti przychodź do mnie do szpitala w tym dniu ciąży tutaj nikt by Cię już nie trzymał tylko albo cc albo na trakt ;-) żeby tylko miejsce zwolnić.
U mnie noc przepłakana a za każdym razem jak małego przystawiałam to drgawek dostawałam i cała się trzesłam no ale opłacało się przybraliśmy ładnie na wadze wczoraj rano było 3380 a dzisiaj 3420i to po kupce ;-).
Teraz czekamy na wizytę i jak z żółtaczką będzie ok to puszczą nas do domku. No ale nie cieszę się przedwcześnie bo może być różnie. ..
Witam się dziewczynki niedzielnie :-)
Ja już po spacerku z pieskiem, po śniadanku i teraz sobie leżę przy herbatce przed TV :-) nocka nawet przespana, budziłam się troszkę ale zaraz jak wracałam do łóżka zasypiałam więc uważam nockę za udaną :-)
Martwi Mnie tylko jedno w nocy kiedy obracam się z boku na bok albo na wznak strasznie Mnie boli góra brzuch, aż oddechu nie mogę czasami chwycić i tak na prawdę najlepsze pozycja do spania to na wznak ale tak nie umiemmoże malutka na coś naciska i dlatego tak jest
Ancona super że maluszek przybiera ale współczuję bolących brodawek :-( trzymaj się dzielnie kochana i życzę szybkiego wyjścia do domku :-)
Viltutti to czekamy razem z Tobą :-)
Zuzanka wiem co to za ból bo też mam aparat, czasami przez tydzień nie dało się jeść tak szczęka bolała, ale ja już za 2 m-ce ściągam wiec nie mogę się już doczekać :-)
Edysiek u mnie pogoda też nie zachęca dzisiaj do spacerów, ale jak nie będzie padać to wyciągnę mężusia na kawkę i lody na miasto :-)
Lizzy współczuję przeżyć nocnych, mam nadzieję że Ali już przeszło :-)
AgutkaZG jak tam u Ciebie kochana ruszyło się coś ?
Miłego dnia dziewczynki :-)
Dziękuję Wam wszystkim za pamięć, tak po prostuJest to bardzo miłe i aż szkoda, że nie mogę dzielić się z Wami swoimi ciążowymi radościami, ale tak miało być, nie ma co gdybać.
Mam mnóstwo pracy w pracy i w domu pełno zajęć. Codziennie padam i to jest dobre, bo praca pomogła mi wrócić do życia. Źle działają na mnie tylko kobiety w ciąży, niemowlaki są słodkie i nie wywołują mojego niepokoju. Ostatnio jak siedziałam u mojego lekarza na kontroli w poczekalni, to jak usiadła koło mnie kobieta z dużym brzuszkiem i miałam aż ochotę ją poszturchnąć albo uszczypnąć w brzuch.. Pewnie to wredne, ale póki co jeszcze silniejsze ode mnie.
Cieszę się, że u Was dobrze, że rozpakowujecie się powoli3mam za Was wszystkie kciuki, za każdą z osobna
Mam nadzieję, że siły starczy
3majcie się dzielnie, obiecuję zajrzeć niebawem![]()
zaraz wrzuce przepis na odpowiedni watek.
ciasto robilam pierwszy raz ale naprawde przepyszne![]()
Viltutti przychodź do mnie do szpitala w tym dniu ciąży tutaj nikt by Cię już nie trzymał tylko albo cc albo na trakt ;-) żeby tylko miejsce zwolnić.
U mnie noc przepłakana a za każdym razem jak małego przystawiałam to drgawek dostawałam i cała się trzesłam no ale opłacało się przybraliśmy ładnie na wadze wczoraj rano było 3380 a dzisiaj 3420i to po kupce ;-).
Teraz czekamy na wizytę i jak z żółtaczką będzie ok to puszczą nas do domku. No ale nie cieszę się przedwcześnie bo może być różnie. ..
Viltutti przychodź do mnie do szpitala w tym dniu ciąży tutaj nikt by Cię już nie trzymał tylko albo cc albo na trakt ;-) żeby tylko miejsce zwolnić.