Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kilka razy mi się zdarzyło i to właśnie tylko teraz jak jestem w ciąży.
To moja znowu urodzi się niemal łysa jak pierwsza 

mogłam się spodziewać Ancona no strasznie współczuję tych poranionych brodawek:-( A tak jak któraś pisała nie da się odciągnąć troszkę?Viltutti tu jest dziennie tyle porodów że czasem ciężko się połapaćA u mnie jak nie urok to doopa blada! !!Dalej czekamy aż sytuacja z żółtaczką się wyklaruje. Moje sutki są w opłakanym stanie i mam taki nawał że mleko samo tryska a przy okazji boli jak cholera! Położone kazały tylko smarować maścią i wietrzyć to leżę z cyckami na wierzchu i czekam aż eksplodują!
No to co Kochana kolejna gotowa do poroduweekendowa cisza jakaś?myślałam, że nie nadrobię, a tu wszystkie się relaksują albo rodzą
Ancona a czym smarujesz? nie pozwalają Ci nawet trochę ręcznie odciągnąć, żebyś ulgę poczuła? Mi Młody tak cycka jednego zdemolował, że jak go przystawiałam to mi się słabo robiło, brrr.... na samą myśl mnie boli
A mi odszedł czop, nie wiem, czy cały, czy kawałek. Teraz to będę siedzieć jak na bombie. Z Młodym odszedł czop, był brązowy śluz i skurcze i porodówka, a teraz nic oprócz czopu. Skurcze były rano, ale takie śmieszne i sobie poszły. Jutro mam wizytę, a do tego muszę Młodego do przedszkola odwieźć. Ciekawe, czy dotrwam.
Marcia jak samopoczucie dzisiaj?Witam wieczornie. Kiepsko sie jakos czuje. Dwa razy mnie dzisiaj przeczyscilo i mam jakas rewolucje w jelitach. Burczenie, przelewanie itp. Normalnie cala orkiestra odglosow odchodzacych z mojego brzucha. Masakra. No.i.do tego zgaga :-( i nieregularne skurcze... i mlody rozpychajacy sie tak ze mi zaraz bokiem wyjdzie. Ogolnie czyje sie do d... i ide spac. Do jutra dziewczynki.
Dla mnie to jest całkowicie bez sensu. No ale to tylko ZUS czego tu sie spodziewać:/A tak poza tym to witam się poniedziałkowoAha - tak mi się przypomniało - jakis czas temu pisałam, że dostałam wezwanie do orzecznika zus. Melduję że żadnej decyzji nie dostałam, ale chorobowe wpłynęło na konto, więc chyba stwierdzili, że faktycznie jestem w ciąży ;-)