Witajcie!
Olu nic się nie martw nastaw tylko synka pozytywnie do przedszkola i będzie dobrze! Trzeba duuużo mówić o plusach przedszkola - przetestowane
Viltutti widzę że jesteś anty naturalnemu porodowi to tak ja
tylko u mnie jest to spowodowane przeżyciami z pierwszego porodu! I teraz żebym miała na uszach stanąć to chce cesarkę!
Mam jeszcze taki dylemat bo zawsze chodziłam do gina w mojej miejscowości a teraz pojechałam z koleżanką do gina w lublinie (80km) i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam???? Spać mi to nie daje bo nie znam tego lekarza i nie mogę narazie nic o nim powiedzieć, wiem tylko że pracuje na Jaczewskiego ale ja byłam prywatnie. On się nazywa Michał Bogusiewicz, czy słyszałaś o takim?
Dziewczyny doradźcie coś bo nie wiem co robić, jeździć do lublina czy szukać gdzieś bliżej. Zgłupiałam już.
Olu nic się nie martw nastaw tylko synka pozytywnie do przedszkola i będzie dobrze! Trzeba duuużo mówić o plusach przedszkola - przetestowane

Viltutti widzę że jesteś anty naturalnemu porodowi to tak ja
tylko u mnie jest to spowodowane przeżyciami z pierwszego porodu! I teraz żebym miała na uszach stanąć to chce cesarkę!Mam jeszcze taki dylemat bo zawsze chodziłam do gina w mojej miejscowości a teraz pojechałam z koleżanką do gina w lublinie (80km) i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam???? Spać mi to nie daje bo nie znam tego lekarza i nie mogę narazie nic o nim powiedzieć, wiem tylko że pracuje na Jaczewskiego ale ja byłam prywatnie. On się nazywa Michał Bogusiewicz, czy słyszałaś o takim?
Dziewczyny doradźcie coś bo nie wiem co robić, jeździć do lublina czy szukać gdzieś bliżej. Zgłupiałam już.
Wszystko zależy od Twojego samopoczucia, jeśli nie masz nakazu leżenia to możesz śmiało ruszać, oparcie w aucie sobie lekko rozłóż i będzie wygodniej 

Janko pierwszy raz najadł się tak, że już nie potrzebowaliśmy butli więcej