Jotemka
Fanka BB :)
Magda, no właśnie te głupie pytania wkurzają...
Chciałabym szybko mieć pełne rozwarcie ;-) W środę mam wizytę u gina to się dowiem co mi się tam w podwoziu zmieniło
Na ktg to dopiero po terminie pójdę, bo wcześniej nigdy nie chodziłam tzn nie chodziłam przed terminem porodu.
Popieram decyzję z biegówką - mój Bart 3 miesiace biegowy a potem od razu myk na dwóch kółkach. Nie miał 4 lat
Chciałabym szybko mieć pełne rozwarcie ;-) W środę mam wizytę u gina to się dowiem co mi się tam w podwoziu zmieniło
Popieram decyzję z biegówką - mój Bart 3 miesiace biegowy a potem od razu myk na dwóch kółkach. Nie miał 4 lat

... Bo już hormony dają mi chyba nieźle w czaszkę
... Słońce świeci, wszystko ogarnięte, pies grzeczny, mąż cudny a ja co? SIEDZĘ I RYCZĘ AAAAAAA!!!!!!!!!!
Rany może lepiej niech ten mój Kubuś już się ogarnie póki mam jeszcze ostatnie resztki mózgu, bo jeszcze trochę to jak przyjdzie na świat to będę siedzieć i ubolewać że moje dziecko ma nienormalną matkę
... Sama siebie nie poznaję, zwariować idzie jak nic!!!

. Kobiety to jednak nieobliczalne są.
??? Hmmm może coś się u niej zaczęło :-)? No nic, najwyżej Magda będzie druga;-)... No i kto jeszcze został? Ja i Loka to raczej ciężko przewidzieć bo widzę, że Mikołaj robi się tak samo "ŁASKAWY" jak mój.... Ehhh...
... Hmmm patrząc na suwaczek i samopoczucie to najwcześniej daję przyszły tydzień :-). Bo chyba nie zrobisz mi tego nie rozpakujesz się przede mną