Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A fakt, przepraszam ;-). Chyba wreszcie musisz dotrzeć na jakieś spotkanie z nami... Hmmm patrząc na suwaczek i samopoczucie to najwcześniej daję przyszły tydzień :-). Bo chyba nie zrobisz mi tego nie rozpakujesz się przede mną
:-)?

Natomiast uważam, że jest sporo z Was które mogłyby już się szykować

pan wyraża skruchę, mimo że robił to celowo. Chodził do koleżanki, która zakładała konta w bankach i ponoć była nieświadoma że on oszukuje. Prokuratura wnioskuje o 3 lata w zawieszeniu na 6 bo on taki skruszony i ponoć nawet kasę chce oddawać. Już to widzę jak coś odzyskamy. Nic tylko w tym chorym kraju kombinować i z oszukiwania innych zrobić sobie źródło dochodu. Gościa i jego żonkę już jakiś czas temu na facebooku znalazłam, poszukam panci od kont i coś im napiszę bo mnie trafi
Hehe Jotemka uwielbiam Cię normalnie!!! Pisze mi ta, która sama średnio co drugi dzień ryczy i uważa, że wygląda jak wieloryb
a mnie zrozumieć nie potrafi
!!!
Co do rozpakowywania to nie wiem, ogólnie większości dałam ten tydzień... Ale myślę że jak coś to teraz Magda Ciosek się nam rozpakuje, a potem kto wie MOŻE WŁAŚNIE TYewentualnie Jouluatto (możecie się zamienić kolejnością jak wolisz ) Ej właśnie a gdzie ona jest bo coś nie odzywa się
??? Hmmm może coś się u niej zaczęło :-)? No nic, najwyżej Magda będzie druga;-)... No i kto jeszcze został? Ja i Loka to raczej ciężko przewidzieć bo widzę, że Mikołaj robi się tak samo "ŁASKAWY" jak mój.... Ehhh...
no ale zobaczymy.
i padam normalnie. Jeszcze obiecalam zupke mezowi to musze zrobic , zaraz wstawie, chyba pomidorówke mu zafunduje bo szybko mi idzie
a Maluch w brzuchu szaleje, oj szaleje.
jak to nie pomoże to czekam do świąt, bo widocznie moje dzieci takie punktualne. Chociaż na prawdę wolałabym nie.