• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Cześć Dziewczyny,
Ależ dziś piękna data na poród. :))
Ameryka ja bym prędko do szpitala jechała, to moze byc zwykle plamienie przy rozszerzaniu szyjki, ale co jeśli lozysko się odkleja? Nie rozumiem podejścia lekarza :/
Akana jak idzie? Mam nadzieje, ze skurcze nie ustaly i jestes juz na porodówce, albo tulisz juz maleństwo:)
Ja się pochwalę, że od tygodnia mój Jasiek chodzi cały dzień bez pampkow, poszlo tak strasznie latwo, ze aż trudno nam w to uwierzyć. Prawie wcale nie był wysadzany, bo nie lubial, ale od jakiegoś czasu wzrosło zainteresowanie pisiorkiem wiec wykorzystałam moment :) dumna jestem z mojego Małego Mężczyzny.
Problem tylko mam z jego piciem, bo pije baaardzo malo, do 20 mz bylo bez problemu bo z cycka wydudnil co chciał, ale później bylo kiepsko. Teraz tylko soczek z Tymbarka ze słomką, czasem domowy sok z bidonu, ale i tak nie są to duże ilości:(
Milego piątku Dziewczyny i udanego rozpakowywania w tak piękną datę:)

reklama
Witam :-)
U mnie po wczorajszej pięknej pogodzie ani śladu, wieczorem była burza, zaczęło lać i tak dzisiaj szaro i pochmurno. No nic pewnie do Was słoneczko sobie poszło :-)

Akana jak u Ciebie?
Ameryka ja bym dawno do szpitala pojechała, dla świętego spokoju.
Truskawkowa bunty będą w każdym wieku, chyba nie ma na to rady. Tyle, że im starsze dziecko tym gorzej. Małego wstawisz do kąta, nakrzyczysz a takiego nastolatka okiełznać to dopiero zadanie. U nas źle nie jest, ale młoda też czasem rogi pokazuje.
Marcia to dzisiaj nie rodzisz :P
Mika może to jakaś alergia. U mnie za to już coraz więcej piegów od słonka, na razie na twarzy, a potem jak się porozbieram to na ramionach, rękach. Trudno taka moja uroda. Tyle dobrze, że córka ma ciemną karnację po mężu i piegów brak, młodsza też by mogła pójść w ich ślady.

MamaO. - miałam napisać, że współczuję, ale w sumie to nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Tzn wiem, że tak bywa, ale nie mam pojęcia jakbym sobie poradziła. Może to trochę efekt ciąży - ostatnio wątpię w siebie na każdym kroku. A w temacie "bycie mamą" to już zupełnie...
Natalia_eg - Gratuluję :-) moja jeszcze ma czas, ale grubsze sprawy też załatwia na nocniku. Sama to sobie wymyśliła :-) Za to pełnej przesiadki sobie nie wyobrażam, bo dla odmiany O. pije dużo i sika prawie bez przerwy. Tak źle i tak nie dobrze ;-)
Edysiek - u mnie burza przeszła bokiem i na razie zapowiada się ładny dzień. Mam nadzieję - trochę energii słonecznej bardzo by mi się przydało.
Życzę pozytywnego dnia, a chętnym łatwych porodów :-)

Witam Laseczki:)

Akana jeszcze raz gratuluję córeczki:)

Wszystkim dziewczynom zmagającym się z buntami serdecznie życzę dużo siły i broń Boże wątpliwości we własne umiejętności wychowawcze:tak:

Marcia zgłosiła bunt ale może jest chętna jeszcze na tą piękną datę:-D

Akana GRATULACJE

No data piękna, ale ja jeszcze poczekam;-) Matko dziewczyny jak ja dzis spałam-normalnie chyba od początku ciąży nie miałam takiej dobrej nocy-to chyba po tych lodach hahahaha:-D Ale najśmieszniejsze, że nadal chce mi sie spac....nic czas na kawę chyba:tak:

miłego piątku:-)

Akana, wielkie gratulacje!!!! Piękna data, oj zazdrość mnie zżera, ale tak pozytywnie ;-) Nie mam co marudzić, Ty się naczekałaś i masz piękne zakończenie ciąży to i ja poczekam :tak:

Słonecznego dnia Dziewczyny i oby więcej Maluszków wybrało sobie dzisiejszą datę!!

reklama
natalia_eg u nas odwieczny problem z nadmiarem picia a nie ma jak ograniczyć bo syn się w nocy budzi, że chce wody... no i przez to do tej pory jak my się kładziemy to wysadzamy go na nocnik tak na wszelki wypadek.

AKANA gratulacje !! A le sobie pochodziłaś :happy: Mała chyba czekała na ładną datę i dlatego Cię przetrzymywała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry