• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Biedna ta nasza niunia :-(! Tyle się męczy że szok!!! Mam nadzieję, że w końcu lekarze jej jakoś pomogą i będzie miała niedługo swoje maleństwo przy sobie.
Za Jouluatto i Magdę Ciosek mocno trzymam kciuki, oby szybko i ładnie poszło :-)!

reklama
ja tu sobie spokojnie wstałam o 7, zjadłam śniadanko, poodkurzałam, pomyłam podłogi, zrobiłam kawke i myślę sobie " a wejde na forum, ale pewnie cisza tam grobowa" i co widzę:szok::szok::szok::szok: O ja cie, ale dziewczyny sie rozszalały;-)
A Niuni to chyba juz cc powinni zrobić-niech sie nie męczy bidulka, bo ona psychicznie już na bank wysiada:confused2:

To udanej soboty życzę-ja juz mam wolne-posprzątane, obiadek od wczoraj:-D

Jouluatto, Magda - wspaniale!!!! Kibicuję Wam laseczki. Bardzo!!!
Niunia - tak mi przykro.... Jestem wściekła na lekarzy, w Polsce w takiej sytuacji podają już oxy żeby kobieta się nie wykończyła.... Przecież ma już jakies rozwarcie, męczy ją od tygodnia. No rzesz orzeszku!!!!! Jaka jestem wkurzona. Tak bardzo mi szkoda Niuni....
A ja wczoraj podziałałam: okna umyłam, pościele poprałam (w sensie kołdry), w sypialni błysk ;-) Komoda się wietrzyła prawie dwa tygodnie i nadal śmierdzi :-( No nic włożyłam tam ciuchy Bąbla, bo przecież porozkładane wszędzie się kurzą...
Ruszam do działania. Tak mi dzisiaj ciśnienie skoczyło po wątku szpitalnym, ze szok
Kate78 - gratulacje!!!

Dzień dobry.

Pięknie - porodowo się weekend zaczął :D

Niunia trzymam kciuki && już niedługo Ci zostało do zobaczenia maluszka a może już widziałaś :)

Kate78 - gratulacje !!

Jouluatto, Madzia Ciosek - życzę szybko i bezboleśnie i też kciuki trzymam &&

SANDRA - ja ciuchy na wyjście przygotuje mężowi do przywiezienia w dniu wyjścia.

Ciekawe, która następna ??

Ja, ja chcę być nastepna! Ale pewnie się nie uda :-[:-(

Kochana, zapraszam!!!! Ja mam czas, dziś właśnie zdałam sobie sprawę, ze święta za dwa tygodnie, a ja nie mam koncepcji na nic. Za tydzień Niedziela Palmowa, a my mamy zwyczaj gromadnego- ze znajomymi - jej spędzania. I kurcze zupełnie zignorowałam zwyczaj, który już ma jakieś 14 lat!!!!! Dlatego ruszam do dzieła! Czas pomyśleć o tym co teraz!!!!

A żebyś wiedziała, że bym przyjechała! Chociaż i tak mam wrażenie, że na mnie nic nie działa, ale co tam przynajmniej Tobie bym pomogła :-D... Tylko, że jak już wczoraj pisałam dziś śmigamy do Ożarowa odwiedzić znajomych i ich malutką, może jak zobaczę noworodka to jakiś instynkt mi się załaczy i coś się ruszy:-D;-)... A jak nie, to ogłaszam bunt i mam młodego w nosie! Niech sobie robi co chce, a jak za duży urośnie i będzie problem z wyjściem, to sam sobie będzie winien!:-P

wow, dziewczyny ale szalejecie :)

Niunia rzeczywsicie sie meczysz Biedna Ty. Ehh.. w Polsce tak niestety sie dziala.. jakos nielogicznie. Trzymam kciuki zeby juz szybko poszlo. Trzymaj sie Kochana.

Kate gratulacje!

Jouluatto i Magda Ciosek - no to czekamy na dzieciaczki :) trzymam kciuki i zycze szybkich i łatwych porodów!

Jotemko ty to jak nie zwolnisz tempa to bedziesz nastepna :-)

No to dzisiaj dwie warszawianki rodza :) super.. Magda rezerwujesz natsepny wolny termin rozumiem :) Ja moge byc po Tobie o ile nikomu jeszcze sie tak nie spieszy :)

A my dzisiaj do tesciów jedziemy na dzxiałke - 200 km na grilla :-D wiem ze szalony troche pomysl ale jest piekne sloneczko i ja w domu nie usiedze. A po drodze zgarniamy jeszcze moich rodziców i cala paczka bedziemy dzisiaj otwierac sezon grillowy :) Mam nadzieje ze nie bede rodzic, zadnych symptomow nie mam, wczoraj KTG spokojnie wyszlo wiec czuje ze to nie dzisiaj jeszcze :) Odezwe sie wieczorkiem albo jutro. Miłego weekendu!

reklama
O kurcze ale sie zadzialo!! Myslalam ze niunia juz bedzie po :-( biedna sie wymeczy :-(

A to niespodzianka ze kolejne dziewczyny rodza :-) kroczek bedzie miala duzo roboty po weekendzie.

U nas mialo byc ladnie a jest pochmurno i zimno!!! Dziecko mi juz od 8 wrzeszczalo ze chce na dwor. Lata teraz za tata podlewajacym drzewka. Przyjechal facet od kopania i stwierdzil ze musimy jeszcze poczekac. Eh tylko ze w przyszlym tygodniu deszcz zapowiadaja i znowu bedzie d... w zyciu tej budowy nie zaczniemy.

Skoro pogoda brzydka i nic z robota nie ruszymy to ja chetna w kolejke :-) 38 tydzien skonczony wiec moge rodzic :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry