• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Madziu no prosze jakim expresem:)

Jouluatto w Domu Narodzin. Mocne skurcze regularne ale da sie wytrzymać:)

Niunia no ja współczuję takiego maratonu:) Dali Ci jakiś rozweselacz:))

Madziolina na znieczulenie nie było czasu. Mocne skurcze od 9.30. Niunia super że chociaz humor ci dopisuje. Trzymamy kciuki za ciebie i Jouluatto. Moje słonko już godzinkę po kąpieli śpi a mamie się nudzi(^_-)-☆

Madziu gratulacje!!!!! Super ze tak ladnie poszlo. No i ze corka zdrowa i ladnie je. Nacieszcie sie teraz soba.

Fajnie ze Jouluatto w Domu Narodzin bo jej tak zalezalo. Trzymam kciuki zeby szybko i ladnie poszlo.

Niunia dobrze ze Cie humor nie opuszcza. Ale mam nadzieje ze jednak niedlugo sie doczekasz. Chyba ze nadal czekasz na mnie? :-) ja znowu mialam moment ze myslalam ze sie cos zaczyna rozkrecac ale chyba jednak nie. Mam przeczucie ze coraz blizej.... hehe no bo przeciez nie bedzie coraz dalej ;-)

Magda gratulacje :) ale fajnie ze szybko posżło i teraz juz córunia grzecznie spi :)

Edysiek ja tez chce w przyszłym tygodniu :) mam nadzieje ze cos sie uda, bo na 14 mam termin wiec przydałoby sie :)

Jouluatto, Niunia trzymam kciuki.

L-oka to może akurat załapiemy się na drugą turę. Pewnie znowu będzie kilka dni ciszy a potem będą się rodzić hurtem :-D Mi by pasowało :tak:

Polisia gratulacje!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Niunia no niezłe jest te Twoje dziecię, chyba się nie może zdecydować czy wyjść a może jeszcze nie...;-) Ja już bym chyba zwątpiła we wszystko, a z głupawką wcale Ci się nie dziwię:-)... Grunt że chociaż humor Ci w miarę dopisuje. Trzymam kciuki, żebyś jednak dziś urodziła:tak:

Magda serdecznie gratuluję i oby każda z nas miała taki piękny poród to byłoby suuuper :-):tak:!!!

A my niedawno wróciliśmy od znajomych co im się kila tygodni temu córcia urodziła... Eh.. normalnie mogłabym dziś rodzić bo jestem tak pozytywnie naładowana, że chyba nie myślałabym o bólu tylko o tym, że zaraz przytulę mojego szkraba tak jak miałam Kornelkę na rękach:happy:... Normalnie taka słodka i grzeczna jest, rodzice całkiem wypoczęci nic nie widać po koleżance że niedawno rodziła czy żeby była zmęczona czymkolwiek... No SUPER normalnie, każdej życzę takiego fajnego dziecka i takiej radości z jego posiadania:tak:!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry