• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witajcie

Mam małe zaległości w czytaniu bo czasu nie mam za duzo.
Uczymy sie siebie nawzajem. Tatuś spisuje się na medal :)
Filip narazie nie dokazuje no ale z tego co zdarzylam przeczytać z Waszego doświadczenia to musze sie na to przygotować.
Walczymy o laktacje bo na tą chwile jedna wielka lipa :( no ale urodziłam 3 dni temu wiec mam nadzieje, że coś wiecej ruszy.
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Aga2010 cześć
Mika ja obcinalam jeszcze w szpitalu bo mi szkoda takiej kochanej buzki żeby była podrapana

Byłam dzisiaj u lekarza zważyć małego i jestem w szoku na wyjście waga była 3640g a dzisiaj po 2 tygodniach tylko na cycu 4410g czyli 750g

Aga2010 witaj :)

U mnie wyjec, stersAk marudzi, tablet zjada posty widocznie tez glodny grrr

To witam w klubie:wściekła/y::wściekła/y:
Starszak marudny cały dzień, aż ze złości myć się nie chciał więc dziś dzień trola-poszedl spać bez kąpieli.
Młody za to wykąpany ale właśnie też wyjec cały dzień i głodny, że szok-przed chwilą znów jadł i w końcu zasnął:tak:

Ja padam na ryjek i też lecę do łóżeczka-oby to był ostatni taki dzień bo oszaleje albo ja albo chłopaki:eek:

Lizzy - u nas z wagą podobnie - na wyjście było 3300, a wczoraj (18dzień) 4300 :-O Też sam cyc i do tego Misiek ulewa często takie ilości, że myślałam że nic nie zostaje. A tu taka niespodzianka ;-)

Zuzanka u nas też koszmar z ulewaniem i też myślałam ze będzie kiepsko a tu szok
Ja mam dzisiaj dzien tylko z maluchem bo Ala idzie z teściowa na dzien otwarty do przedszkola a mąż poleciał zdziadkiem do lekarza więc chwilą relaksu i musze mieszkanie ogarnąć

reklama
Witam się z rana

Szymek śpi, cwaniak dał mi do wiwatu w nocy to sobie odeśpi ale w ciągu dnia nadrobie, taką mam nadzieję ;-)

Wczoraj pożyczyłam od męża kuzynki laktator ręczny i go stłukłam !!!!!!:angry::angry::angry: Muszę teraz odkupić ... co za sierota ze mnie..

W ogóle w nocy dokuczało mi znowu krocze, niby się dobrze goi śpie nawet bez majtek i wietrze się, żeby tylko szybciej się goiło ale efektem uboczym są dosłownie wypadające ze mnie skrzepy wielkości orzechów włoskich:baffled: i że ma to trwać przez 6 tygodni???!!!

a tak w ogóle to dziewczyny jak zmienić suwaczek?;D

Nie ma to jak subtelna zmienia tematu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry