Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki ratunku. Czy normalne jest jak Kubus dostaje czesciej mm niz moje mleko, raptem 2-3 razy na dobe i kupki nie robil od wczoraj rana? Pruka sobie ale po kazdym jedzeniu prezy sie i placze i brzuszek mu twardnieje i baczki ida ale bez kupki. Placze tylko chwilke ale tak okropnie ze plakac mi sie chce razem z nim. A polozna miala byc wtorek, sroda a mamy czwartek a jej nie ma. Pewnie nie uzyskam konkretnej odpowiedzi bo trafila mi sie taka pozal sie Boze Lelul Polelum ale jak potrzebna to jej nie ma a jak sama umowilam sie na wizyte do lekarza w sprawie pepuszka to focha strzelila ze nie przez nia tylko samemu:/
Madziolina ja też m'am eszcze ten jeden szef :-) ostatnio pytałam położnej czy tak ma być i powiedziała że to jest ten najważniejszy co skórę z nabłonkiem zszywa i go tylko nacinaja żeby nie ciągnął i on sam wyjdzie więc spokojnie ;-)
kroczku mi mowil pediatra ze niemowlaki maja duza rozpietosc co do kup: moga robic naet po 10 dziennie lub 1 na kilka dni (milka tzn 2-3 dni) Moj jk dostawal mm tez robil max 2 na dzien. A teraz to jest przy karmieniu ze dwa razy, po karmieniu tez ze 2-3 razy wiec sie uzbiera sporo.
Wczoraj był taki dzien, i dzisiaj tez sie zapowiada.. moj spi moze po 10 min i juz oczy wyspane i w ryk. Ja nie wiem co mu poradzicnormalnie padam juz a on spac nie chce. Sama bym sie zdrzemneła bo od 4 na nogach jestem. Milego dni i oby wasze dzieciaczki tak nie dokazywały
![]()

.A ja mam nadzieję ze moja królewna jeszcze pośpi,bo nałożyłam farbę na włosy a jesteśmy same i nie chciałabym jej truć;-).Ciekawe zresztą jak mi ta farba wyjdzie bo tyłu głowy to sama jeszcze nie nakładałam.
LOKA odpoczywaj póki maluszek drzemie,oby słoneczko w końcu przyszło może będzie spokojniejszy,moja wczoraj też ciągle na rączkach.