Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Mam trzy tygodnie spokoju. Potem wraca, zabiera od nas swoje rzeczy i idzie do szwagierki.Wprawdzie jest trochę smutku w tym wyjeździe bo tak się złożyło, że teściowa leci na pogrzeb. W piątek zmarła jej szwagierka, osoba ponad 90 lat (tato męża był dużo starszy od jego mamy), i wszystkich nas to zasmuciło bo była przez wszystkich kochana i szanowna. Mąż bardzo chciałby lecieć na pogrzeb cioci ale musimy poczekać na datę pogrzebu, zobaczyć ceny biletów i wtedy podjąć decyzję.
no ja rozumiem zmeczenie ale wsciekla jestem. Kladlismy sie razem a ja wstalam o 5 i 7 karmic i jakos musze byc na nogach bo sniadanie trzeba bylo zrobic.
Wieczorem przypomnielismy mu ze dzis dzien dziecka zeby ladnie poszedl spac to przyszedl jeszcze w nocy zebysmy wstali bo jego swieto. Przegapil karmienie o 5 ale to o 7 juz zalapal i z Olkiem przy piersi szykowalam owsianke...Hello!
Dziewczyny powiedzcie mi czy wstrzykujecie swoim dzieciaczkom sol fizjologiczna do noska w ramach codziennej higieny, czy tylko jak jest katarek? Bo ja Olafowi nie wstrzykuje i nie wiem czy powinnam jakos tez nosek oczyszczac skoro nie ma smarkow ani nic.