Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam sie w sloneczna sobote!
Mam do Was pytanie. ja mojego malego karmie mm i kupe robi standardowo raz dziennie miedzy 8-10 rano.
Zawsze towarzyszy temu duze parcie, widac, ze sprawia mu to duza trudnosc, nieraz trwa to pol godziny, a niejednokrotnie duzo dluzej. Kupa jest normalna, zolta.
Przepraszam za taka obrazowosc, ale serce mi sie kraje jak na niego patrze.
Czy macie jakies pomysly na to, zeby szlo mu ,,latiwiej"?
Mama O my robilismy nadmanganian 1 tabletka na litr przegotowanej wody po zmianie wkladałam w wacik do szklanki i jak torebke z herbata do uzyskania ciemnego fioletu i wyrzucic. u nas bylo zalecenie co zmiane pieluszki czyli dosc czesto...
Witam jeszcze raz w tym szczegolnym dniu dla naszych pociech.
My dzis pierwszy grill u znajomych Olo sie pięknie sprawowal. Nawet jak mnie potraktowal serem to ominal bluzke tylko za dekold do stanika mi hafta puscildobrze ze wkladki laktacyjne mialam z lovi ktore byly przy laktatorze bo standardowo nie nosze a tu mnie uratowaly.
Pozniej pokazy lotnicze i dom. Gdyby nie migrena meza to byloby super (przeszlo mu po prochu w domu).
Jutro kontrola u gina wiec trzymajcie kciuki. Moze w koncu zaczne cwiczenia !! Bo brzuszek to ich mocno potrzebujea ja nie mialam wcale motywacji w połogu.
Nie do przewidzenia są reakcje Julka, bo po okropnej nocy i poranku przygotowałam się na najgorsze, a on teraz leży na macie, wali łapkami w zabawki i ma z tego uciechę. A wczoraj godzinę darł się w niebogłosy i nosiliśmy go z mężem na zmianę na rękach, w końcu zmęczeni odłożyliśmy go do wózki i w sekundzie uspokoił się i zasnął. No nie nadążę za nim 

ehhh
a ze u nas dzisiaj wolne wszyscy maja trzeba czekac na fachowca do jutra
. I jeszcze się na Emmę wkurza bo dwa razy na niego ulała. No normalnie brak słów