TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
A ja się tylko pochwalę, że jestem od dziś dumną posiadaczką.....wkładki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A je jakoś krótko i boje się, że się odwodni :-(

Musiałam wysłuchiwać jaka jestem nieodpowiedzielna, że nie wiem jak dziecko mi na wadze przybiera ale przecież ta debilka nie ma nawet wagi to z mężem sami Szymka ważyliśmy na naszej wadze ale to tak pi razy drzwi wiedzieliśmy ile przybiera... bo ona na oko ocenia ile może dziecko ważyć
Całe szczęście wszystko z Małym w porządku, przybrał 1,2 kg patrząc na wagę urodzeniową więc nie jest źle, ale ile strachu się najadłam i wstydu to moje
. Ja wrocila do wagi sprzed ciazy ale biodra mi sie rozeszly chyba bo w pasie wsio ok w udach ok a scisk w dupsku jest a nie powinien bo jak go ostatnio ogladalam w lustrze to sama widzialam ze mieszka w nogawkach spodni .....fuuuuuuu. Zero formy!!!! Na szczescie na wesele do Krakowa nie jade w lipcu wiec nie musze sie spinac kupnem rusztowania dla mojego ciala ale nie powiem wybawilabym sie. 

Nie lubi spacerów i jak tylko pakuje go do wózka i wychodzimy z domu to zaczyna się drzeć w niebogłosy. Na rękach jest ok, ale wózek jest wcieleniem szatana
Miałam sobie w sobotę od niego odpocząć i poszłam na babski wieczór. Na wszelki wypadek odciągnęłam łącznie 1,5 l mleka. I co? I książe rozdarł pyska, bo on nie będzie ciągnąć butli, bo ta tak jak wózek jest wcieleniem zła. Więc matka leciała do domu pędem i musiała skapitulować i dać mu cycka mimo, że wypiłam lampkę wina 
,z kad to niedotlenienie?masakra