Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A co do tej neonatolog ... myslalam ostatnio ze babsko zabije i na nastepnej wizycie od razu powiem, ze nie zycze sobie by dziecku grzebala przy siusiaku. Wyobrazcie sobie ze tak odciagnela Olafowi napletek, ze w domu dopiero dostrzeglam ze ma popekanego siusiaka!!!! 

Co za krowa nieodpowiedzialna. Mogla mu zafundowac infekcje bakteryjna a przez taki uraz narazic jeszcze bardziej na stulejke. No rece mi opadaja po prostu. Grrrrrrrrr.
Ale woda swiecona kropic go jeszcze nie bede
Musze w koncu wziasc dupe w troki i zalatwic ten chrzest ale przy tych upalach wychodzimy z domu dopiero ok 18, a wtedy juz fara zamknieta
Chlopa musialabym wyslac, ale on na sam widok sutanny juz sie krzywi i raczej dyplomatycznie ksiedzu nie wytlumaczy ze sie nie hajtamy, bo nie :-)

oj juz sie kreci
mam nadzieje ze w piatek lekarka nic tam nie wynajdzie.
pozniej moze pojade poszukac jakiejs kiecki na chrzciny na ksiezniczki:-)
nawet tutaj dziewczyn pytalam czy tez tak mocno mialy,ale u mnie wsumie trzy dni tak mega mocno lecialo,od wczoraj popoludnia oslablo,tak jak by sie okres konczyl,aha i najlepsze w tym wszystkim jest to ze po w czasie tego okresu brzuch mi sie zmniejszyl:-) i podobno tylko pierwszy okres po ciazy jest tak obfity
za to fizjoterapełtce wystarczyło spojrzeć na ułożenie i stwierdziła konieczność rehabilitacjimoże warto poprosić o skierowanie żeby lekarz rehabilitant ocenił? są kolejki a jak po miesiącu noszenia się nie poprawi to akurat Cię lekarz wtedy przyjmie jak się teraz zapiszesz? a im szybciej takie masaże tym krócej trwa leczenie....
Aulyia, milenka a co to dokladnie jest ten przykurcz? My mamy cos w rodzaju wzmozonego napiecia miesni. ale nie dostalismy narazie rehabilitacji tylko mamy inaczej Malucha nosic na rekach.
...