Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AULIYA a te masaże robisz prywatnie?ja mam w czwartek wizytę w sprawie rehabilitacji i zapytam co jeszcze mogę zrobić bo termin pewnie odległy na ćwiczenia będzie,najwyżej prywatnie coś wezmę.Mi neurolog kazała uszyć woreczek z flaneli wsypać kasze mannę i wkadać pod główkę,ja mojej jak podlożę zrolowana pieluszke to franca sie tak wierci ze pieluszka zostaje a ona w poprzek łóżeczka leży
pootwierałam wszystkie okna i robię przeciąg bo wszystkie palniki z gazem włączone,robi się juz galareta z kuraka i druga z golonki;-)

,uspałam ją na rękach w końcu.cienko to widzę,na komuni syna kawa tort i koniec imprezy

I kupy ma dziwnie rzadko, bo raz na 4-5 dni. Pytałam położnej, ale ona nie widzi w tym nic dziwnego, niby powinnam się cieszyć bo nie mam problemu z odparzeniami, ale troszkę mnie to niepokoi... Jak często Wasze maluszki się wypróżniają? Dodam, że karmię piersią plus na spanko wieczorem jakieś 30 ml mm.Dzien dobry ale najchetniej powiedzialabym dobranoc . Wczorajsze szczepienie przechodzilismy na szczescie tylko wczoraj bardzo zle .NOP byl tak powazny ze myslalam ze to nie od szczepionek. Nigdy nie sluszalam zeby dziecko kilka godzin po szczepionce tak krzyczalo. Gosciu byl fioletowy broda mu latala i nieustajaco krzyczal jak obdzierany ze skory. Normalnie sie splakalam. Czlowiek to sie uczy przez cale zycie. Kobiety zycze zdrowka Waszym maluszkom i postepow w dobrym rozwoju. Spadam na zakupy do chrzcin i nowego roku szkolnego chlopcow.