Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W tej sytuacji nie opłaca mi się wracać do pracy, bo niania + paliwo na dojazdy +okołopracowe wydatki w bilansie dają groszowe wynagrodzenie na koncie, albo i nawet będę miusiała do tego dokładać. No ja rozumiem 1200 jak pisze auliya, ale 2 tys? Ciągle mi się w głowie nie mieści, że mogą tyle wołać.Cześć dziewczyny :-)
U nas też łapki ciągle w buzi i oczywiście związany z tym ślinotok :-). Jedzenie w porządku a dopajać nie dopajam bo młoda cycowa. Czasem tylko wezmę trochę przegotowanej wody i małej po parę kropli to dzioba podaję łyżeczką, ale to bardziej w celach edukacyjnych, żeby nam później łatwiej z pierwszymi przecierkami poszło. Emma nawet lubi łyżeczkę :-)
Marcia, Auliya - super, że idziecie do przodu z budowami i przeprowadzkami :-). Oby tak dalej i bez zakłóceń :-)
Ja mam dzisiaj całkiem udany dzień. Dzisiaj moje 38 urodziny i powiem wam, że w zeszłym roku byłam załamana upływem czasu, brakiem dziecka. 4 lipca byliśmy w Polsce i między innymi przygotowywaliśmy się do kolejnego in vitro, ale po naszych doświadczeniach, tak jakoś bez entuzjazmu podchodziliśmy do sprawy. Wracaliśmy do Irlandii już wiedząc, że ciąża jest, ale trochę brakowało nam wiary w jej szczęśliwe zakończenie , bo dlaczego miało by być inaczej.
A dziś rano dostałam od mojej córci najpiękniejszy uśmiech na świecie i chyba nie miałam nigdy lepszych urodzin:-). To wystarcza za wszystkie prezenty świata :-)
Dodatkowo mężu dał mi fajny prezent i dziś dokładnie przyszły mi dwa canvas'y, które zamówiłam z portretami Emmy w tym ubranku króliczka i wyszły ślicznie, więc już zdobią domek a ja, mimo że dzieć dzisiaj coś marudny, kwęka, spać nie chce a mnie plecy bolą, jestem szczęśliwa. Bo w zeszłym roku o tej porze myślałam że nigdy nie będę mamą, mimo że tak bardzo tego chciałam.
Za trzy tygodnie lecimy do Polski. Już nie mogę się doczekać spotkania z rodziną i znajomymi. Jakże inny będzie ten wyjazd:-)
To wszystkiego naj kochanaSpełnienia marzeń!!!!!!
A ja dziś kończe 29 lat....moja ostatnia 2 z przodu......Źle to czy nie... nie wiem.....czuję się młodo, więć chyba i 3 z przodu straszna nie będzie
Dostałam kurierem piękny bukiet od męża, a od dzieci.....sen do 9
Uciekam jakiegoś drineczka wypić z tej okazji;-)
Cześć dziewczyny
TRUSKAWKOWA, MADZIKM wszystkiego najlepszego i samych pogodnych chwil z dziećmi:*
Agunia ja też bym wróvciła do pracy chociaż na kilka godzinek
Madziolinka mnie też tak straszyła położna ale myślę, że to tyczy się noworodków bo przecierz czteromiesięczne dziecko spokojnie powinno juz przesypiac noc wiec kurcze bez przesady dzieci nie sa glupie wiedza kiedy sie obudzic na jedzenie
A propo snu i jedzenia to mój Kubuś dzis spal 6h a wczoraj w nocy 8h
Loka to chyba Twój synek bladł nagle prawda? Mnie sie wydaje ze Kubus tez czasami bardzo blednieale on w sumie ogolnie blady jest wiec moze wymyslam
Milego weekendu babeczki![]()
Oooooo Julek też się rozbudza jak mu ręce opadają na boki, albo jak mu smok z ust leci.
Z racji tego, że moje dziecie nie toleruje w swoich ustach nic oprócz cycka i swoich pięści dzisiaj cały dzień prowadzę z nim wojnę żeby zjadł leki. Do tego jeszcze dostał lekkiej biegunki i musiałam podawać mu łącznie przez cały dzień 50 ml smecty. Bilans na chwilę obecną to 30 ml w butelce, a to co w końcu udało mi się w niego wmusić strzykawką bezczelnie zwymiotował
Łomatko 10 zł za godzinę dla niani!!! To przecież ponad 2 tys. miesięcznieW tej sytuacji nie opłaca mi się wracać do pracy, bo niania + paliwo na dojazdy +okołopracowe wydatki w bilansie dają groszowe wynagrodzenie na koncie, albo i nawet będę miusiała do tego dokładać. No ja rozumiem 1200 jak pisze auliya, ale 2 tys? Ciągle mi się w głowie nie mieści, że mogą tyle wołać.