madziolina_p
Fanka BB :)
Ja praktycznie oprocz prania tez nic nie zrobilam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój bacznie obserwuje swoje rączki po czym wkłada je do japy i czasem tak mocno zassie, że aż go na wymioty pociągnie.
Ustaliliśmy datę chrztu - 10 sierpień![]()
To może zróbmy wspólne przyjęcie bo my też 10 sierpnia chrzcimy![]()
U nas rączki też w paszczaku cały czas-nie sądze aby to o zęby chodziło. Raczej odkrycie, że się je ma
Laski w sypialni mam 28 stopniJak tak do rana będzie, to cały tłuszcz mi się wytopi i rano wstane w rozmiarze 34;-)
My jutro mamy szczepienia(już się boję)
Dobra paznokcie wyschły, mogę iść spać:-)
Dobranoc![]()
U nas też upały, poza tym mały dalej piszczy po szczepieniu ( było w środę...) a do tego ZĘBY idą bo rękę po łokieć pakuje, jak poczuje nasze palce itp to gryzie, i ma białe rozpulchnione dziąsełka. Ogólnie zajebioza tylko w łeb sobie palnąć a w najbliższą niedzielę mamy chrzciny... czarno to widzę.
I generalnie egzystuje tylko u mnie na rękach, cudem spędza noc w łóżeczku ( do 4 rano...) i robi się taki mamusiowy że nawet butelki nie zje od nikogo innego!
u nas raczki tez caly czas w buziolku. Ale dziasla chyba normalneMój bacznie obserwuje swoje rączki po czym wkłada je do japy i czasem tak mocno zassie, że aż go na wymioty pociągnie.
Ustaliliśmy datę chrztu - 10 sierpień![]()
To może zróbmy wspólne przyjęcie bo my też 10 sierpnia chrzcimy![]()
U nas rączki też w paszczaku cały czas-nie sądze aby to o zęby chodziło. Raczej odkrycie, że się je ma
Laski w sypialni mam 28 stopniJak tak do rana będzie, to cały tłuszcz mi się wytopi i rano wstane w rozmiarze 34;-)
My jutro mamy szczepienia(już się boję)
Dobra paznokcie wyschły, mogę iść spać:-)
Dobranoc![]()
nie sadze zeby to byly zabki juz. Powodzeia na szczepieniach!
U ..swoją drogą nie wyobrażam sobie mieszkać w Afryce, newer![]()