Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No dziewczyny, nadrobiłam wpisy z ostatnich 3 tygodni :-) nawet nie ma jak się odnieść chociaż do połowy z nich, to może tak wybiórczo... Mojej młodej smoka nie da rady wcisnąć, nie umie go porządnie zassać, wypada jej po 2 sekundach, już skapitulowałam i na razie będę próbować ponownie. A rączki pcha do buźki, martwi mnie to, bo przecież żeby nie były brudne, musiałabym jej myć co godzinę, znowu jakaś pleśniawka się przyplącze i tyle będzie...
Nasze poranki też są wspaniałe, jak Emilka się obudzi to jest w dobrym humorze, gada i się uśmiecha od ucha do ucha. Ale kurcze, z tego co widzę to chyba tylko my śpimy w trójkę, a Wy odkładacie swoje dzieciaczki do łóżeczek? Moja to chyba bez cyca nie uśnieNo nic, może za 2-3 miesiące spróbujemy ją odzwyczaić.
I też wygląda na to, że Emilka w porównaniu do Waszych dzieci to mały kurczak jest, jeszcze nie dobiła nawet do 5 kg! Ostatnio w centrum handlowym kobieta mnie zapytała, czy to wcześniaczek
Spróbuję częściej zaglądać, ale nie obiecuję... Pozdrawiam wszystkie mamuśki.
moja zmora! myślałam że ten semestr sobie odpuszczę bo z małym na rękach, ciągłe kontrole u lekarzy i bez pomocy nie dam rady. Ale dobra koleżanka tak mi nagadała że szkoda będzie w tym momencie rzucać więc stwierdziłam że jednak spróbuję. Rozpoczęcie nadrabiania semestralnych zaległości w czasie sesji było nie lada wyzwaniem ale dałam radę, w sobotę miałam dwa ostatnie egzaminy i jestem szczęśliwa że zaliczyłam semestr.
. W czwartek idziemy na kolejne szczepienie, obstawiam że Hubcio waży już ok 7kg
, ślini się ostatnio jak buldog i pcha łapcie do pysia najlepiej zaplątane w pieluszkę. Pocieszny jest bardzo cały czas się śmieje i gaworzy.
fajne te wakacje ;-) Kuba biega do późna po podwórku i też długo śpi. W mieszkaniu upał nam nie doskwiera bo mieszkamy na parterze i jest w sam raz.
.
. Jestem wykończona, i mam nadzieję, że jeśli to kolejny skok rozwojowy to się szybko skończy bo ja padam i mam dość
szału nie ma, ale lepsze to niż jak 6 tyg temu musiałam Go nosić od 15:00 do 22:00
więc mamunia siedzi i buju buju..... aaaaaaa zapomniałam o najlepszym-w nocy co 2 godziny budził sie na jedzenie
O matko jaka ja dziś padnięta jestem-laski które wstają więcej niż 2 razy w nocy powinny Nobla dostać