• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie

Ancona - fajnie, że wróciłaś :) Z Hubcia to już kawał kawalera. Gratuluję Ci zdanej sesji !!

Agunia - jak się czujecie ?

Kroczek - co się z Tobą dzieje ? Gdzie się podziewasz ?

Madzikm - mój też się dzisiaj popsuł, myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok tak marudził :( tak więc łącze się z Tobą w bólach :D

JOTEMKA - zdumiewająca waga. Super !!

Truskawkowa - oby jutro był lepszy dzień :)

Edysiek - szybkich i bezproblemowych przygotowań.

Jeśli chodzi o spanie to Mój śpi w łóżeczku od samego początku, dopiero rano go biorę do łóżka ale to też nie zawsze jak mąż idzie do pracy i śpimy sobie jeszcze z godzinkę albo i nie :) to zależy.

Smoczek - u nas jest w użyciu. Jak juz kiedyś pisałam, mój to mało wybredny jest, smoczek, butelka, jak karmiłam piersią to cyc, teraz doszła jeszcze ręka wszystko mu jedno, przestawia się w trybie natychmiastowym bez żadnych problemów.

Coś jeszcze miałam pisać i zapomnialam :/

Spokojnej nocki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
U nas smoczek hmmm sama nie wiem czy jest potrzebny......zasypia bez smoka, jedynie czasem sprawdzam czy jest głodny-jak ciągnie smoka to głodny:-D Chyba przestanę mu go dawać. Starszak na tym etapie już nie pamiętał co to smoczek:tak::tak:
A ja się cieszyłam bo zawsze to jeden problem z głowy-w sensie odzwyczajanie od smoczka:happy::happy:
Maluszek śpi w łóżeczku, a nad ranem ok 7 biore go czasem do siebie-tak się wtedy ładnie usmiechnie i zasypia w sekundzie-chyba lubi spac z mamunią-jednak na stałe nie bedę uczyła spania razem.
Chłopaki śpią więc ja już też zmykam-dobranoc.

Jotemka musisz napisać poradnik jak planować czas, bo jesteś wtym mistrzynią. I nie strasz tą wagą, bo z tego co pamiętam to całkiem zgrabna kobieta Ciebie :tak:

Edysiek, Mika powodzenia w przygotowaniach do chrzcin. My dopiero jutro idziemy zapytać o termin w parafi.

Ancona gratuluję zaliczenia semestru.

I tyle z mojej strony. Idę jeść lody :-)

L-oka ja mam jeszcze lepszy patent na upały. Założyliśmy sobie klime w mieszkaniu :-)

Patuśka u nas też ciężko ze smokiem. Julek załapie dopiero jak jest bardzo senny lub głodny.

oj klima w mieszkaniu super sprawa :)

Laseczki, mój Najlepszy z Mężów kupił mi telefon. Wzruszyłam sie baaaaaardzo.
Ostatecznie do kosmetyczki nie dojechałam Wskoczyłam za to do Leroy Merlin zakupiłam olej do blatów kuchennych i jutro będę odświeżać. Właśnie karmię Mareczka, który zważony dziś na wadze łazienkowej wazy ok. 7,5kg To jeden z naszych forumowych gigantów bo właśnie skończył 10tygodni

wow, ale waga :) widac jedzonko mu sluzy.

Ancona gratuluje zdanje sesji.

Cześć dziewczyny przepraszam za nieobecność ale ja całkowicię nie potrafie funkcjonowac w taki upal:crazy: Po prostu lezymy z Kubusiem i czekamy az przejdzie. Tragedia jakas:no: Odezwe sie jak juz troszke dojde do siebie:tak: czyli jutro bo ma byc chlodniej:)

Cześć kobietki!
wpadam z kawą prawie przezroczystą. Działam póki upał znośny jest Dziś jest cudownie mimo, że z nosa mi cieknie i mam chrypę totalną.
Czekam na moje skarby Chyba im ciasto zapoznam, tylko nie wiem jakie. Z owocami nie lubią. Tzn nie wszyscy lubią...

dzien dobry:-)
ja dopiero kawkę piję bo....pospaliśmy dziś do 9 :szok::tak::-D maja chłopaki sen po mamusi:-D
A poważnie to chyba odsypialiśmy upały, no i w sypialni mamy uwaga uwaga 28 stopni:szok: I to przy otwartym całą noc oknie:baffled: Masakra jakaś.......

Dziewczyny u Was też taki wiatr dzisiaj???

Witajcie

Dwie drzemki Filipa po 30 minut :)

bilans poranka - zmieniona posciel, pranie, posprzątana część domu, zrobiony ryż z jabłkami na obiad, wymalowane paznokcie i umyta głowa ( paznokcie wyschły, włosy jeszcze nie :D ) . Masakra jakie miałam tempo.
Wszystko przygotowane do przebranie szkraba, karmienie i idziemy na spacer :))

U nas dzisiaj przyjemnie, delikatny wiatrek i temperatura 19 stopni. Jak dla mnie w sam raz i Mały też sie nie bedzie męczył.

Budziiiiiii się !!!! Zmykam.
Miłego dnia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Rano skwar a teraz przyjemnie bo leje grzmi i wkońcu jest czym oddychac, młody od rana grzeczny.

Dzisiaj tez idziemy zwarzyc sie i zmierzyc, zobacze ile przybrał na moim mleczku.

Zuzanka - no właśnie jade głównie ze wzgledu na starszego aby miał jakies wakacje. Bo teraz cały lipiec przerwa w przedszkolu, teraz jest 2 tyg u babci na wakacjach a pózniej jedziemy na te jeziora. A młodego raczej nie zostawie w domu bo i cyce musiałabym tez zostawic :):-)

reklama
Witam,

Mika zdowotnie czujemy się jeszcze ciągle średnio, ale o dziwo choroba bardzo dobrze wpływa na Julka. Nie płacze, a jedynie jęczy sobie jak chce żeby go ponosić na rękach, a tak to tylko gada i śmieje się pełną gębą. No chyba pozostaniemy przy tej chorobie na dłużej :-)

No i muszę wam powiedzieć, że imponujące wagowo te wasze dzieciaczki.

Kroczku nie narzekaj, bo jeszcze ulewy wywołasz;-)

Truskawkowa Ty też nie narzekaj po szczepieniu, bo masz chyba najspokojniejsze dziecko spośród spokojnych ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry