milenka30
Fanka BB :)
Katjuszka do Wieliczki mamy jakieś 18 km, najbliżej mam Gdów ale przez to że kilka lokali a chętnych sporo to ceny 120-130 zł na chrzest jak dzwoniłam, to sporo.
Viltutti ale super syn prezenty dostał,mój syn dostał samą kasę a że wtedy mieliśmy pod górkę to się rozeszła, dlatego póki teraz mam to chyba kupię obu złote łańcuszki i myślę nad tymi srebrnymi smoczkami dla obojga i wsadzić w gablotke i na ścianę powiesić, jak myślicie?oczywiście smoki z grawerem data urodzenia, imiona, waga i wzrost.
Viltutti ale super syn prezenty dostał,mój syn dostał samą kasę a że wtedy mieliśmy pod górkę to się rozeszła, dlatego póki teraz mam to chyba kupię obu złote łańcuszki i myślę nad tymi srebrnymi smoczkami dla obojga i wsadzić w gablotke i na ścianę powiesić, jak myślicie?oczywiście smoki z grawerem data urodzenia, imiona, waga i wzrost.
Mała tez jeszcze glutki ma ale jest lepiej :-) dziękuję bardzo za wpisy
skierowanie na badania już mam i jak tylko skończę brać antybiotyk idę je zrobić, bo to nienormalne że w ciągu 5-ciu miesięcy 3 razy chorować na anginę w tym jedna ropna
ale podobno tamte były niedoleczone dlatego się odezwało znów (no i zły antybiotyk miałam)
ale teraz będę na bieżąco :-)
) ale największą atrakcją była motylarnia, w której było pełno roślin (motyli sztuk 3 odkryliśmy
) i niunio aż piszczał i wyciągał rączki do kwiatków :-) w ogóle tylko się śmieje i gada :-)