Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Rozumiem dać niech samo je i się ubrudzi ale nie cały czas. Chociaż w tej chwili to mi to bez różnicy bo młody odmawia wszystkiego poza mlekiem
. Mąż chyba ok, dał radę tylko też zmęczony bo dla niego to też duża zmiana w szczególności w rozkładzie dnia.Hej. Ja na szybko (jak zwykle ostatnio).
Coś z tymi nocami jest na rzeczy bo u nas jedzonko o 24:00 i o 5:00 tyle, że zasnął o 6:30, a po 7:00 wstał starszak idupa blada matka nie wyspana....
Ha mamy 6 miesięcy![]()
Hej hej
U nas też coś noc kiepska więc to złe powietrze do Irlandii też dotarło
Dziś mój pierwszy dzień w pracy od 16:30 do 2;15, dziwnie mi z tym jakośBędę tesknić przez te parę godzin za tą moją małą łobuziarą
Mąż właśnie dostał cały wykład z obsługi Emmy, co i kiedy je, jak postępować w nocy, co ubierać. Chyba jest z lekka zestresowany
Ok lecę, może się uda to napiszę coś z pracy na przerwie:-)
Witam :-)
U nas kiepsko, nie dość że małą zęby męczą to jeszcze się pochorowała. Byłam rano u lekarza i to tylko przeziębienie.
Kinga marudna, ale też dużo śpi.
Madzik trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy.
a i znowu można poczytać, tym razem o tym że dzieci nie muszą od razu robić wszystkiego podręcznikowo, bo niby dlaczego
3 plus pies | rodzicielstwo bliskości I świadome wybory I psychologia dziecka
Dziewczyny czy któraś z Was stosuje BLW??