Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A to jest to co Tygrysek lubi najbardziej :-)
,ale u Nas to na pewno będą wszystkie na raz,raz ciach i po krzyku[optymistka
]
, a jak może to nie śpi jak zwykle na opak.paracetamol u nas pomaga i nurofen tez. Ale daje tylko na noc, zeby nie za czesto. Pierwsze dolne zeby strasznie ostreWitam :-)
Dzisiaj znowu w biegu, bo mama przyjechała na kilka dni.
Zuzanka Misiek goni Ignasia. I tak jak piszecie to pewnie zasługa niewiele starszego rodzeństwa w pobliżu.
Madzik pies to też super motywacja :-)
My mamy psa na dworze, a Kinga jak go widzi to aż się trzęsie. W domu mamy świnkę morską i już się boję co to będzie jak będzie w stanie do niej dosięgnąć. Już teraz stukanie w klatkę i doprowadzanie świnia do zawału to super zabawa![]()
Moja na razie turla się na boki. I chciałaby stawać jak się ją trzyma, ale za bardzo jej nie pozwalam.
Mika o tak, teraz każdy drobiazg musi być skrupulatnie zbadany, czy to nitka czy coś innego.
Madziolina śliczny synuś.
U nas ząbkowanie na całego. Pierwszy ząbek już ciut widać, a ostry jak igiełka. Obok już drugi się przebija. Córcia przez to marudna, smaruję Dentinoxem, ale nie wiem czy na noc nie podam czegoś przeciwbólowego.
Zaraz zwariuje. Skok mamy jak nic. I domyslalam sie ze ten bedzie tym najgorszym. Mlody od 7.30 spal tylko 10 minut. Nic nie pomaga. Wozek jest be, rece nie, cycek nie.
Pisalam to jakies 40 minut temu. W koncu dal sie przekonac i przy cycu usnal. Ciekawe na jak dlugo.
Widzicie kazde dziecko inaczej sie rozwkija. Jedne skupiaja sie na drobiazgach a inne na poruszaniu sie. To tez od charakteru pewnie sporo zalezy.
Edysiek wytrwalosci przy zabkowaniu. Paracetamol nie pomaga, nurofen lepszy jakbys chciala cos na noc.
EDYSIEK no wiesz co to tylko moja bez zęba zostanie?
MADZIOLINA moja ma 7letniego rozdartego brata,jak była malutka spałą jak zabita nic jej ruszało,tv krzyki a teraz usłyszy szczekanie psa i oczy jak 5zł,także nie ma reguły,dzieci sie zmieniają.
KATJUSZKA cierpliwości oj współczuję Ci bardzo,moja w dzień nie dobra ale w nocy śpi tfu tfu tfu
A ja muszę się pochwalić że miałam olać ogródek z powodu rozdartego dziecia,ale się zawzięłam i wyplewiłam wszystkie rabaty i zamówiłam cebul kwiatowych za 120zł i już nie mogę się wiosny doczekać jak rozkwitną,jak to nie dużo do szczęścia potrzeba.

, a po 7:00 wstał starszak idupa blada matka nie wyspana....