• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

EDYSIEK to dobrze że wizyta udana.Ja po obiadku jak sie upapla to od razu moczę w vanish kilka godzin.

Dziewczyny sorry że wracam do tematu,ale chce zmówić i w końcu nie wiem co,wy macie w polskiej wersji językowej tego pchacza vetch?
Bo jak przewertowałam allegro to używanych po polsku praktycznie nie ma,nowy z przesyłkę to 170zł no i zastanawiam sie nad kupnem nowego w wersji angielskiej?może starszakowi też posłuży do nauki alfabetu bo coś kiepsko angielski ogarnia;-).albo to krzesełko za 100zł po polsku używkę można kupić no i mam dylemat:baffled:,doradzcie.

TRUSKAWKOWA moja za zupką to by w ogień poszła a chrupki wyrzuca i jabłko z siateczki tez są bee

KROCZEK skoro noce ok to i tak jest dobrze,Kubuś pewnie ma tylko gorszy dzień przez ząbki.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na chwile bo starsza u dziadków więc trzeba wykorzystać czas...

Magda - też planuję porządki w ciuchach. W tym roku kupiłam worki próżniowe, bo normalnie nie mogę wszystkiego pomieścić ;-)
Viltutti - trzymam kciuki za kolejną niezłą noc.
Djmka - już to kiedyś pisałam ale starsza ma katar za kazdym razem jak idą zęby - może u Ciebie też tak jest?

Ja mam pchacz z angielskim językiem ale z premedytacją taki kupiłam, bo teraz mu bez różnicy po jakiemu gada, a na potem się przyda żeby uczył się angielskiego :-)
Moje dziecię dzisiaj nawet w nie najgorszym nastroju więc trochę wykorzystałam to, że teściowa na zwolnieniu, więc ona zabawiała Olcia, a ja pobawiłam się w garach, bo mi tego strasznie brakowało :-)

Kroczku, Truskawkowa - u nas na zmiane panadol i nurofen. Dentinox na dzien ale czasem nie pomagal. Gryzaki rzadko pomagały ale mamy 3 sztuki. No i zycze wytrwalosci :)

Edysiek super ze u lekarza dobrze. Moze tez zabki ida skoro bez apetytu?

Viltutti no to masz pomoc :) i dobrze, korzystaj

A no bawi, trochę ja zluzowałam, bo fizycznie już nie daję rady, więc skoro jest w domu, to jej go przynoszę i wsadzam w ramiona :-) nie wygląda jakby jej się to nie podobało :) więc mam czas na trochę życia bez Olka.
Jak w sobotę pojechaliśmy z Fetą na ostry dyżur to przyjechali teściowie, zabrali od nas małego jak okazało się że trochę u weta posiedzimy i jak wróciliśmy do domu po kilku godzinach to mały wykąpany spał :) a pierwszy raz w życiu mieli do czynienia z pampersem :) tak więc mam teraz całkiem luzik w domu :D

Viltutti,dzięki,tak właśnie myśle że angielski bardziej sie przyda zwłaszcza że w języku polskim mam po synu fisher price gadajacą zabawkę.Ale ceny tych pchaczy kosmiczne,miałaś farta że tak tanio kupiłaś:tak:.
Wiesz co myślę?teściowa nie angażowała się w opiekę nad Olkiem bo myślała że ty tego nie chcesz,masz mocny charakter i oni pewnie na dystans byli do CIEBIE,może się bali że ich czymś zagniesz:-D.Cieszę się że dziadkowie się wykazują teraz i ty widać od razu odżyłaś,oby tak dalej.

reklama
Sanda - ja siateczkę na Allegro kupiłam ale też w Pepco widziałam.

Truskawkowa - jakie chrupki kupujesz ?

Edysiek - u nas Vanish w użyciu permanentym :D

MILENKA - ja bym z angielskim kupiła :)

Viltutti - super ! Dziadki pierwszy test zdali wiec kolejne wyjście do kina z mężem planuj ale o tych planach dziadków poinformujcie 5 minut przed :D

Zuzanka - worki próżniowe, super wynalazek :)

U mnie dopiero był kurier z nowym fotelikiem dla mojego mecenasa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry