Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieje że mnie nikt nie zlinczuje,wstalismy po 8, mleko było o 3, kilka pobudek na podanie smoka ale tego nie liczę bo nie wstaje wtedy. Pogoda u mnie też fatalna, pada i co tu robić, mąż w pracy oczywiście.
MADZIKM jak u Was?
,ja właśnie nie znam za wiele piosenek i nie mam co śpiewać,heh.Powodzenia,Olo wyspany to będzie grzeczny.
,więc moje samodzielne wyjście z domu to daaaaleki czas.
,samodzielne siedzenia to super sprawa,zajmie się sobą.
I muszę powiedzieć, ze pięknie Ci córa siedzi
A mężowi należy się zdrowy opierdziel
bo sorry, ale jaki normalny człowiek napycha swoje paro miesięczne dziecko słodyczami i chce mu dawać chipsy, szczególnie jeśli się weźmie pod uwagę, że Milencia jest sobie spora dziewuszka a przy jej braku mobilności dopychanie jej niezdrową żywnością na pewno jej w szybszym ruszeniu do przodu nie pomoże. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam moim stwierdzeniem?

,bo wiem jakby się to skończyło.No ale on taki jest,sama wychowuję dzieci,on potuli ją 5minut jak maskotkę i odstawia.