• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A jak z witaminą C, jak wodnisty katar to dawać?
Polecacie jakieś krople czy olejki żeby dać na pieluszkę i powiesić na łóżeczku, żeby jej się lepiej oddychało.
Mała spała rano godzinkę, była na spacerku i znowu poszła spać.

Milenka - moze taki dzień bo F spał 1,5 godziny co u niego to wyczyn, łącznie w ciagu dnia tyle śpi. Umówmy się, że M daje Ci odpocząć. Kuruj się i daj znać co lekarz powiedział.

Dolna dwójka nam sie przebiła :) ruszyły te zębiska pełną parą ;)

Ostatnia edycja:
Witam,

Zrobiłam sobie wolne, bo byłam w delegacji i codziennie musiałam dojeżdżać do Łodzi i wracałam skonana.

A nogi faktycznie będę depilować, bo dzisiaj mam piżama party z koleżankami i wstyd iść w tym stanie :-)

Widzę, że choroby nadal nie oszczędzają. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Mika - gratulacje ząbka:-) Moi też wędrują w łóżeczku. Robią to nieświadomie mimo że mają utrudnione zadanie bo śpią w śpiworkach. Czasem się tak zaplączą że aż mnie boli ;-)

Milenka- trzymaj się kobieto! Ja powoli dochodzę do siebie i wiem jak ciężko dziećmi się zajmować jak człowiek chory i słaby :-(

Truskawkowa - oby to był koniec.

Marcia - mam nadzieję że wypoczywasz trochę i oderwałaś się od stresów.

Madzikm - zdrówka dla Was!!!

Edysiek - i dla Malutkiej również!

Katjuszka - jak tam K? U mnie się do inhalatora przyzwyczaili. Sadzam ich w fotelikach do karmienia, głaszczę po głowie, wygłupiam się i jakoś idzie. Tylko ja zapinam im ustnik bo maseczki sobie nie dadzą założyć. Przystawiam go do noska, czasem sami biorą ustnik do buzi. Musisz być cierpliwa. U nas też J na Pulmicorcie.

DJMka - dobrze że odsapnęłaś w nocy.

Chłopcy mają się lepiej. Wczoraj byłam z O żeby go lekarz osłuchał i jest czysto. Albo pospieszyli się z tym zapaleniem oskrzeli albo Berodual zadziałał cuda:-)
Następna kontrola w środę, ale biorę dwóch na raz bo do tej pory na zmianę i byłam już 5x u lekarza, ile można?!

Ostatnia edycja:
Milenka włączyła się M. solidarność jajników i daje Ci odpocząć. :)

Edysiek tak, przy wodnistym dawać jak gęsty to nie. Kiedyś Madzikm polecała jakieś krople. A nie masz depulolu, żeby ją nasmarować?

Mika gratki ząbka kolejnego :)

Agunia udanej imprezy :)

Rila przydała mi się taka noc, bo już zaczynałam mieć szumy w uszach, a po starszym wiem, że to z mega przemęczenia u mnie.
Zdrówka dla chłopaków.

DJMKA ładnie pospała ale za to potem dała mi wycisk;-)
No i mam anginę,ropień na migdałku dostałam antybioyk,spray szałwiowy do psikania i weekend w łóżku;-)
Teraz mi lepiej ale po 16 gorączka mi skoczyła do 39,6 nie wiedziałam jak sie nazywam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry