• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dzień dobry mamusie,
Nasza noc względnie dobra. Kilka pobudek, jedna dłuższa, ale w porównaniu do nocy sprzed miesiąca jest super.
Madziolina mój tez śpi z nogami na szczebelkach i tez nie je kawałków, tylko u nas to dłuższa historia zupełnie nie związana z zębami, bo tak jak piszą dziewczyny dziąsełka do tego wystarcza

Dziewczyny czy któraś juz obciąża włosy maluchowi? A jeśli tak to sama czy u fryzjera? Niedługo mnie to czeka i przy moim wiercipietku trochę sobie tego nie wyobrażam, ale powoli juz mu włosy w oczy wchodzą wiec to konieczność

DJMKA to zwracam honor,moja kilku sekundowe pobudki;-)

MADZIOLINA a jak twój do roku bedzie bez zęba to bedzie papki jadł do tej pory?Wsumie masz też korzyści,brak włosów-oszczędzisz na fryzjerze,brak zębów-na paście do zębów:-D

MOVIENNIE AGUNIA była z młodym u fryzjera ;-)

Witam :) Dziękuję za miłe przyjęcie :) U nas noc w sumie taka sobie. Ohhh moje dziecko przez sen odwala takie pozycje że aż dziw że nie budzi się połamana...nogi na szczebelkach i sen w poprzek łóżka to norma, czasem śpi w rogu zwinięta w kulkę czasem przez sen siada i opada bezwładnie w którąś stronę i tak zostaje na jakiś czas ale moja siostra jak była mała też tak dziwacznie spała. A co do jedzenia to ona nie lubi jeść takich pół papek (niby coś tam przetarte ale zostają drobne kawałki) bo wtedy się krztusi, dławi i pluje, albo idealnie gładka paciaja albo jedzenie "normalne" ale najpierw trzeba ją przekonać żeby chciała w ogóle spróbować :dry:

reklama
Moviennie - Agunia juz obcinała swojego Szkraba. Ja mam zamiar mu dzis wyciąć włosy znad uszu bo zaczynaja mu sie kręcić, wchodzą mu do uszek i biedak sie okropnie drapie, rany w uszach od tego ma.

Madziolina - musisz trochę zluzować, dzieciaki wbrew pozorom super sobie radzą. Maja twarde dziąsełka. Daj mu i zobaczysz, że sobie poradzi. Usiądź obok niego i próbujcie, jak sie coś bedzie działo to przecież jestes blisko ale wierze w Twojego M, że mimo braku zębów dóbr poradzi ;)

Marcia - u Was wszystko Ok ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry