Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tort to ja zwykle mialam kolo 1, 5 kg i chyba w 60 zl sie miescil Ale my zwykle taki tradycyjny tylko udekorowany i opisany dla chlopca. U nas torty lodzkie wiec cukierni ptys zawsze bralismy. Niestety nie maja cennika na stronie ale jutro do nich przedzwonie to sie dowiem co i jakZmobilizowałyście mnie tymi tortami i zamówienie już złożyliśmy, zwłaszcza, że termin mamy gorący (lany poniedziałek). Nasza babeczka bierze 75 zł za kg, chyba jeszcze do przyjęcia. A cuda robi niesamowite.
Zrujnuje mnie to bachorstwo, na 16.04 tort dla Zochy, na maj na komunię. Że o prezentach nie wspomnę.
Nie mam pojęcia co tej Ewci kupić, zabawek sterta po siostrach. Pytania od babć i chrzestnych już się posypały. Co wasze maluchy dostaną na roczek? Może coś zgapimy;-)

I jeszcze huśtanie było na placu zabaw. Odwiedziliśmy po drodze szwagierkę i jak wreszcie wróciliśmy do domu to mała po kąpieli i kaszy padła i ani drgnie :-)