• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej koleżanki:)

Wisniowa wow 11 ząbek? Super! U mojego 6 od jakis 3 miesięcy i się nie zanosi na więcej narazie.

Chorowitkom zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!

My dzisiaj byliśmy na wystawie zwierząt, Młody zachwycony. U nas brak zoo więc każdy zwierzak inny niż pies którego ma na codzień robi wrażenie. Wszystko ogladał z rozdziawioną buzią ale furrorę robiły koguty i kury ;) ciekawe czy odreaguje to w nocy :)

reklama
Dirka moja kocha wszystkie zwierzątka, ale do zoo chyba jeszcze za mała, bo piszczy niemiłosiernie do każdego zwierzaka napotkanego. Po sąsiedzku mają kury i chodzimy do nich codziennie. Aż z wózka wyskakuje a ja mam całe 10 min spokoju :-) planuje zabrać ją autem do parku takiego dużego ze stawem to może uda się kaczki pokarmic :-)

Truskawkowa na pewno Milenka dawała na przemian. Ja raz dałam k po godzinie od paracetamolu nurofen przy zębach bo doszłam do wniosku, że to różne substancje a wyla strasznie ale to był jeden raz tak i odpukać nic jej nie było

Milenka hop hop gdzie jesteś? ;-)

Agunia chwal się dniem :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.

Oj widze ze chorobowo znow:( Zdrowka dla dzieciaczkow.

Milenko jak impreza się udala?

K juz ok tylko cos po tej chorobie chyba znow zaczyna przestawianie na jedna drzemke. Wczoraj poszedl o 14 spac na poltorej godz. A dzis tylko godz i to od 10 rano:/ Oczywiscie nie obylo sie bez krzykow i godzinnego usypiania wieczorem:/ A jeszcze przybyla @ wiec nerwy mam konkretne.

Na szczescie zrelaksowalam sie dzis troszke bo niespodziewanie robilam za kierowce:) Zrobilam kilkadziesiat km ale jak nic prowadzenie auta mnie relaksuje:) Uwielbiam to:)

Mika super atrakcja:) U nas na wsi nie ma nawet placu zabaw:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry